29 / 03 / 2024

emay inşaat kent plus

emay inşaat kent plus

Uzun süredir gayrimenkul ve sektöründe faaliyette bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha verildi.

Emay İnşaat haciz işlemleri ve alacak takiplerinden kurtuluyor!

2018 Kasım'da konkordato ilan eden Emay İnşaat'ın bir yıllık kesin mühlet süresi doldu. Firma yıl sonuna kadar mahkeme korumasında faaliyetlerine devam edecek.  

Emay İnşaat konkordatodan çıktı!

İstanbul genelinde hayata geçirdiği önemli projelerle bilinen ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sıraya yerleşen Emay İnşaat ve Kent Toplu Konut Gayrimenkul A.Ş.'nin konkordato sürecinde sona gelindi.

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

Özbekistan Taşkent'teki gökdelenin inşaatı 2022'de tamamlanacak!

Türk ve Özbek inşaat şirketleri tarafından Taşkent'te inşa edilen ve bölgenin en yüksek gökdeleni olacak gökdelenin yapımı gelecek sene tamamlanıyor. 

Emay İnşaat'ın konkordato davası için karar alındı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle tanınan, 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay inşaat, 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Konkordato davası için karar alındı.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Mart'ta!

Yıllardır gayrimenkul sektöründe sayısız proje hayata geçiren Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 30 Aralık'ta!

Yıllardır gayrimenkul ve sektöründe sayısız projeler üreten Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı...

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Emay İnşaat'ta alacaklılar ile son toplantı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat, 2018 Kasım ayında konkordato ilan etmişti. Yaklaşık 1.5 yıldır devam eden konkordato sürecinde yeni gelişmeler oldu.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Emay İnşaat'ın kesin mühlet kararı 30 Aralık'a uzatıldı!

Uzun süredir gayrimenkul ve sektöründe faaliyette bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha verildi.

emay inşaat kent plus Haberi

emay inşaat kent plus

1995'te Ankara'da kurulan Emay İnşaat, merkezini 31 Ekim 2018 tarihinde İstanbul'a taşıdı. Şirketin toplam sermayesi 164 milyon 500 bin TL olarak açıklanmıştı. Şirket mali sıkıntılarını aşamayınca konkordato talep etti.

Emay İnşaat hakkında yeni bir karar verildi. 5 Nisan 2019 tarihinde verilen bir yıllık kesin mühletin, 5 Nisan 2020 tarihinden itibaren 6 ay süre ile uzatılmasına karar verilmişti.  İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 86 günlük sürenin kesin mühlet için verilen süreye eklenmesi suretiyle 6 aylık ek kesin mühletin bitiş tarihinin 30 Aralık 2020 tarihi olarak belirlenmesine karar verildi.

Şirketin kurulduğu günden beri hayata geçirdiği projeler ve yatırımlar şu şekilde; 

1997
1.    İBB Kartal Soğanlık Konut + Ticaret Merkezi İnşaatı
2.    İBB Eyüp Alibeyköy Konut + Ticaret Merkezi İnşaatı

1998
1....