25 / 04 / 2024

Emek Elektrik projeleri

Emek Elektrik projeleri

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. yönetim ve denetim kurulunu yayınladı.

Emek Elektrik aylık bildirimini yayınladı!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik 1/ 06/ 2014 - 30/ 06/ 2014 dönemine ilişkin aylık bildirimini yayınladı.

Emek Elektrik 12 Ağustos'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik 12 Ağustos'ta genel kurul toplantısı yapacak. Firma, gündem maddelerini yayınladı.

Emek Elektrik Ankara'da 625 bin 950 liraya arazi aldı!

Emek Elektrik tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Emek Elektrik Ankara'da 26 bin 826 metrekare yüzölçümüne sahip olan araziyi 625 bin 950 liraya aldı...

Murat Kurum'dan memurlara ve emekçilere sosyal konut müjdesi!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada memurlara ve emekçimize özel sosyal konut projeleri yapacaklarını duyurdu. İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili açıklamaları...

Elektrik yardım başvurusu almak için nereye başvuru yapılmalı! İşte elektrik yardım başvuru hakkında merak edilenler

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Elektrik Tüketim Desteği adı altında yardım sunuyor. 

Tahir Büyükakın: Millet Bahçeleri için büyük emek harcıyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıkladama “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yakın bir şekilde çalışarak kentimize kazandıracağımız Millet Bahçesi projeleri için de büyük emek harcıyoruz." dedi.

Tbsan Yapı Metal Kimya Elektrik Malzemeleri ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tbsan Yapı Metal Kimya Elektrik Malzemeleri ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. Erkan Kıran tarafından 10 in TL sermaye ile 27 Temmuz'da Sancaktepe, Emek Mahallesi'nde kuruldu.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Karşıyaka Stadı 18 ayda tamamlanacak!

Proje müdürü Ertan Bıyıklı: "Karşıyaka Stadı'nı 18 ay içinde tamamlamış olacağız" dedi. Bıyıklı, yaptığı yazılı açıklamada, stat için statik, mekanik, elektrik projeleri ve rüzgar testinin bittiğini, zemin iyileştirme çalışmalarının ise sürdüğünü belirtt

Emek Yapı bir çok semtte dönüşüm projeleri gerçekleşecek!

Resmi taahhüt projeleri ile adım attığı sektörde, 3 de 2 yasası ile birlikte dönüşüm projelerine başlayan Emek Yapı, Kadıköy, Maltepe, Kartal, Çengelköy başta olmak üzere birçok semt de dönüşüm projeleri gerçekleştirecek.

Ankara Emek ve Bahçeli'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Ankara'nın birçok noktasında kentsel dönüşüm projeleri bütün hızıyla devam ederken, parlak günlerini arayan kentin en eski ve gözde semtlerinden Emek ve Bahçelievler'de sessiz sedasız bir değişim gerçekleşiyor...

Bazı elektrik hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı verildi!

Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararlarına göre Bazı elektrik üretim ve iletim hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı verildi. Projeler, Şanlıurfa, Gaziantep, Çanakkale ve Hatay'da bulunuyor.

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. aylık bildirimini yayınladı!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş aylık bildirimi raporunu yayınladı.

Emek Elektrik yönetim kurulunu yayınladı!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. yönetim ve denetim kurulunu yayınladı.

Emek Elektrik aylık bildirimini yayınladı!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik 1/ 06/ 2014 - 30/ 06/ 2014 dönemine ilişkin aylık bildirimini yayınladı.

Emek Elektrik kar dağıtım politikası hakkında bilgi verdi!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik 14 Temmuz 2014 tarihli toplantısında kar dağıtım politikası hakkında bilgi verdi.

Emek Elektrik projeleri Haberi

Emek Elektrik projeleri

Emek Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirket Yönetim Kurulu'nun 21.08.2014 tarihli toplantısında;


Yönetim Kurulu'nun görev taksimi, Kurumsal Yönetim Komitesi, Denetimden Sorumlu Komite ve Riskin Erken Saptanması komitesinin oluşturulması hususları görüşülmüş ve aşağıdaki kararlar alınamıştır.


Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan seçim sonucunda, Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüseyin ARABUL, Başkan Yardımcılığı'na Özcan KANBUROĞLU'nun Yönetim Kurulu Üyeliğine Zafer ARABUL, Zeynep Ece ARABUL ve Emel BİLLUR'un seçilmelerine,


Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri Çerçevesinde bağımsız üye olarak; Nevzat ÖZAY ve Mehmet Levent HACIİSLAMOĞLU'nun şirket Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev yapmasına,


Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliği doğrultusunda Kurumsal Yönetim Komitesi oluşturulmasına, tebliğ hükümlerine göre Bağımsız Yönetim Kurulu Üyemiz Nevzat ÖZAY'ın Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı, Yönetim Kurulu Üyemiz Özcan KANBUROĞLU'un Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak...