19 / 04 / 2024

Emin Halebak biyografi

Emin Halebak biyografi

Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak kimdir? Emin Halebak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emin Halebak, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Emin Halebak...

Lüleburgaz'da yollara parke taşı döşeniyor!

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, yaptığı yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 8 Kasım, Dere ve Barış mahallelerinde asfalt ve parke taşı döşeme çalışmasında bulunduğu bildirildi.

Remzi Aydın’dan Eminönü Alibeyköy tramvay hattı açıklaması!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eminönü’nden Alibeyköy’e uzanan tramvay projesinin tamamlanmış olduğunu da belirten Başkan Aydın “Onun dışında Bağcılar – Beşiktaş – Gayrettepe metrosu Eyüp’ten geçiyor, 4 tane istasyonu bizde" dedi

Ahmet Emin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Emin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015 'te, 200 bin TL sermaye ile Sultanbeyli 'de, Ahmet Emin Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

El Emin Uluslararası Proje Tasarım Elektrik Enerji Mühendislik Turizm ve Taşımacılık İnşaat Yatırım Şirketi kuruldu!

El Emin Uluslararası Proje Tasarım Elektrik Enerji Mühendislik Turizm ve Taşımacılık İnşaat Yatırım Şirketi 13 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Fatih'te, A.A.Jasım Jasım Müdürlüğü'nde kuruldu.

Emin Halebak kimdir?

Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak kimdir? Emin Halebak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emin Halebak, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Emin Halebak...

1981 yılında Eminönü'nde çok katlı otopark isteniyormuş!

1981 yılında Eminönü'nde bulunan belediye otoparkı yetersiz kalmaya başlamış. Otomobillerine yer bulmak için her gün çeşitli güçlüklerle karşılaşan şoförler, Eminönü ve Sirkeci'ye Karaköy'deki gibi çok katlı otoparkın yapılmasını istemişler.

Emin Akçaoğlu: Ekonomi için inşaat yetmez AR-GE de lazım!

Doç. Dr. Emin Akçaoğlu, ekonominin rekabet gücünün ancak üniversite-sanayi işbirliğini geliştiren ve daha fazla kaynağı Ar-Ge'ye yönlendiren bir yapısal dönüşüm ile mümkün olabileceğini söyledi.

1980 yılında Eminönü Meydanı piknik yeri olmuş!

1980 yılında İstanbul'un en kalabalık yerlerinden biri olan Eminönü Meydanı piknik yeri olmuş. Bunaltıcı sıcaklardan korunmak isteyen halk, Eminönü Meydanı'ndaki orta refüjü dinlenecek yer haline getirmişler.

1940 yılında Eminönü'nden Karaköy'e bakıyorsunuz!

İETT, arşivindeki bu fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı... 1940 yılında Eminönü'nden Karaköy yönüne doğru bir açıyla çekilen fotoğrafta dönemin ulaşım araçları ve Galata Köprüsü'nün halini gösteriyor...

Mehmet Emin Kocaaliler: Yeni yapılan oteller ileride hastaneye dönüşebilir!

Plansız hayata geçirilen otellerin bir kısmının hastaneye dönüşmek durumunda kalabileceğini belirten Hilton Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler, "Paranın kolay geleceği zannediliyor, turizmin böyle bir gerçeği yok" dedi.

Emin Üstün: 2015 yılı vites yükseltme yılı olacak!

Afyon'da 150 milyon dolarlık termal otel, Erzurum'da ise 80 milyon dolarlık AVM yatırımında gün saydıklarını belirten Emin Evim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün 2015 yılının vites yükseltme yılı olacağını söyledi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm emin adımlarla sürüyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm emin adımlarla sürüyor. Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm Projesi emin adımlarla devam ediyor. Bağcılarlıların destek verdiği Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeni yaşam alanları kurmak için yıkımlar yapılıyor.

Mehmet Emin Timur kimdir?

Bartın Amasra Belediye Başkanı Mehmet Emin Timur kimdir? Mehmet Emin Timur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Emin Timur, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Emin Timur...

Emin Halebak biyografi Haberi

Emin Halebak biyografi

Emin Halebak kimdir?

Emin Halebak, 1957 yılında Lüleburgaz’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Lüleburgaz’da tamamladı. Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesi’ni bitirdi. Meslek hayatına, Bersey şirketinde proje mühendisi olarak başladı ve daha sonra şantiye mühendisliği, şantiye şefliği, süpervizörlük yaptı.


- Aliağa Termik Santralı montajı

- Yozgat – Çandır Yağ Fabrikası montaj ve kapasite artırımı 

- Karacabey Yağ Fabrikası tevzi ve kapasite artırımı

- Bafay Yağ Fabrikası’nın kurulması

- Ürdün – Amman’da bitkisel yemeklik yağlar fabrikasının kurulması ve bunun gibi bir çok tesisin makine tesisat ve yardımcı işletmelerinin kurularak devreye alınması projelerinde görev aldı.


1993 yılında yıllarca atıl duran Türkiye’mizin en büyük çiçek kırma kapasitesine sahip Doysan Yağ Sanayii’ni tekrar üretime geçirdi.


Trakya Birlik Çorlu, Şerefli Entegre Tesisleri müdürlüğü görevinde bulundu.


Doysan yönetimi tarafından 1995 yılında tekrar göreve çağrıldı....