27 / 04 / 2024

Eminevim yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor

Eminevim yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor

81 il ve 750 ilçede binlerce vatandaşı elbirliği sistemiyle ev ya da otomobil sahibi yapan Eminevim, 25. yılında hedeflerini aşarak yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

TOKİ’den ev alacaklara müjde! TOKİ 2022 yeni projeleri hangi illerde?

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenler, hangi illerde yeni projelere başlanacağını araştırıyor. İşte 2022 yılında uygun fiyatlı TOKİ projelerine dair detaylar!

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

TOKİ'nin en çok yeni projeleri merak edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), sosyal medya ve çağrı merkezi üzerinden en çok yeni projelere yönelik soru aldı. 

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Eminevim yeni reklam filmiyle 80 milyonu bilgilendiriyor!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, dikkat çeken yeni reklam filmiyle faizsiz ev sahibi olmak isteyen vatandaşların cevap aradığı sorulara yanıt verecek.

Türkiye Saraybosna'daki projelere katkı sağlayacak!

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Haldun Koç, Banja Luka kentinde Türk başkonsolosluk açarak, şehirde hayata geçirilen yeni projelere katkı sağlanacağını söyledi.

Emlak Konut GYO 2020'de 2 yeni projeye başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020'de yeni proje geliştirmek için düğmeye bastı. Şirket, İkitelli ve Başakşehir yeni projelere başlıyor...

Eminevim yeni kentsel dönüşüm modelini anlattı!

Eminevim Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Deprem Gerçeği ile Kentsel Dönüşüm Sempozyumu İzmir’de düzenlendi. Sempozyumda Eminevim’in faizsiz finans sistemiyle gerçekleştireceği kentsel dönüşüm modelinin detayları ilk kez anlatıldı.

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, sektörün 2020'de yüzde 4-5 arasında büyüyeceğini öngördüklerini söyledi...

Yeni nesil emlakçı Blueground hedef büyüttü!

Dünyada İstanbul’un da aralarında bulunduğu 9 farklı şehirde orta ve uzun dönemli kiralama hizmeti sunan Blueground yeni projelere hazırlanıyor.

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

Eminevim yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor Haberi

Eminevim yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor

Geçtiğimiz günlerde, bir milyon müşteri ve müşteri adayını 81 il, 750 ilçede, 21 bin kahvaltı organizasyonu ile ağırlayan Eminevim ve Eminotomotiv yeni dönem hedeflerini belirledi. Bugüne kadar binlerce vatandaşın faize bulaşmadan ev ve otomobil sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için çalıştıklarını anlatan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Hayatım boyunca üstesinden gelinemeyecek gibi görünen sorunlara çözüm aradım. Birliğin ve beraberliğin gücüne hep inandım. Bu inanç sayesinde de Elbirliği sistemini kurduk. Her ay binin üzerinde teslimat yapıyoruz. Bu rakamlara ulaşmamızın altında müşterilerimizle olan bağımız yatıyor. Onlarla beraber büyük bir aileyiz" dedi. 


1 MİLYON İNSANLA BULUŞTU 

Artık yurdun dört bir tarafında hizmet verdiklerini söyleyen Üstün, "Her ailede olduğu gibi biz de bu birlikteliğimizi hafta sonları gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programlarıyla pekiştiriyoruz. Bugüne kadar 21 bin...