28 / 03 / 2024

Emirgan-Tarabya bisiklet yolu

Emirgan-Tarabya bisiklet yolu

Emirgan’da sahil boyunca hayata geçirilen bisiklet yolu Tarabya’ya kadar uzatılıyor. Bisikletliler Derneği’nin girişimleri sonucu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yolun ikinci etap çalışmaları devam ediyor.

Ankara Gölbaşı'nda bisiklet yolu projeleri hızlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek 1. Etap Bisiklet Yolu Projesi’nin bitirilmesinin ardından bisiklet yolu projelerini hızlandırdı. 

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

Tokat Turhal'da bisiklet yolu uzunluğu 32 kilometreye çıkacak!

Tokat'a bağlı Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler ilçede bisiklet yolu uzunluğunun 32 kilometreye çıkacağını dile getirdi. 

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Bursa İnegöl bisiklet yolunda çalışmalar tam gaz!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesinin ikinci etabında çalışmalar başladı. 

İstanbul Aymama Deresi'ne bisiklet yolu inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aymama Deresi'nde ıslah çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye proje dahilinde bisiklet yolu inşa edilecek.

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Murat Kurum'dan bisiklet yolu açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Olimpik Veledrom tesisinin temel atma töreninde yaptığı açıklamada, Projelerimiz tamamlandığında Edirne'den bisikletine binen vatandaşımız Hakkari'ye, Sinop'tan binen vatandaşımız Hatay'a kadar kesintisiz olarak yollardan gidebilecekler" dedi.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden bisiklet yolu müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü kıyı bandında hayata geçirdikleri yürüyüş yolunun ve bisiklet yolunun tamamlandığını belirtti.

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde menfez inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inşaatı devam eden Ünye Bisiklet Yolu Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Emirgan-Tarabya bisiklet yolu Haberi

Emirgan-Tarabya bisiklet yolu

Emirgan’da sahil boyunca hayata geçirilen bisiklet yolu Tarabya’ya kadar uzatılıyor


Bisikletliler Derneği’nin girişimleri sonucu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yolun ikinci etap çalışmaları devam ediyor.


İkinci etap kapsamında Baltalimanı Polis Evi’ne kadar olan güzergâhta düzenleme çalışmalarının sürdüğü ve kısa sürede bitirileceği belirtildi.


Sarıyer’e doğru uzanan üçüncü bölümde de boya ve çizgi çalışmaları başlayacak. Emirgan’dan Sarıyer’e uzanan hatta 5 kilometrelik bir bisiklet yolu öngörülüyor.


Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz, derneklerinin sivil toplum kuruluşu olarak bisiklet yollarıyla ilgili taleplerini ve önerilerini ortaya koyduğunu belirterek, belediyenin bunları uygulamaya koyduğunu söyledi.


İstanbul’da var olan bisiklet yollarının yanı sıra birçok yerde de çalışmaların sürdürüldüğünü söyleyen Suyabatmaz, Emirgan-Tarabya arasında hayata geçen bisiklet yolunun 700 metre, ikinci etabın ise 600 metre olduğunu...