18 / 04 / 2024

EMITT fuarı 2017

EMITT fuarı 2017

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

Bayim Olur Musun Fuarı 12-15 Ekim'de!

Franchise yöntemiyle iş kurmak isteyen firmalar  ‘Bayim Olur musun?’  fuarıyla bir araya geliyor. Bu yıl 15. si düzenlenecek fuar 12-15 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy'de 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı'na yer ve yabancı yatırımcılar katılacak.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

IFA 2017 fuarında akıllı ev konseptine uygun sistemler tanıtıldı!

Geçen sene akıllı ev konseptinin öne çıktığı fuarda bu yıl da, bu sisteme entegre akıllı teknolojiler, nesnelerin interneti ve giyilebilir teknolojiler öne çıktı. Berlin'de Messe Berlin tarafından düzenlenen fuar 6 Eylül'de sona erecek...

TOKİ'nin kampanyalı projeleri 2017 CNR Emlak Fuarı'nda!

TOKİ'nin müteahhitleri Eylül'deki indirimli projelerini Kasım'da düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda da tanıtacak.

Şişecam Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2017’deki yerini aldı!

Şişecam Düzcam, sektörün en prestijli fuarlarından biri olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2017’deki yerini aldı.

CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım'da!

23-26 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan CNR Emlak Fuarı, yeniliklerin görülmesi, rekabet şartlarına adapte olunması, sektörlerdeki eğilim ve değişimlerin takip edilmesi açısından hayati değer taşıyor.

EMITT fuarı 2017 Haberi

EMITT fuarı 2017

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile dünyanın önemli kış turizm merkezlerinden biri haline gelen Erciyes, tesislerin büyük ölçüde tamamlanması, konaklama tesislerinin de bir bir hizmete açılmasıyla birlikte tanıtılmaya devam ediyor.


Alpler standardında en yeni liftleri ve teknik imkanlarıyla Türkiye’nin en gelişmiş kayak merkezi olan Erciyes’te EMITT’teki yerini aldı.


80 ülkeden 5 bin firma ve markayı buluşturan fuarda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Master Planı ile yapılan yatırımlar, son teknoloji ile donatılan tesisler, toz karı ile ünlü pistler, tüm dünyanın her yerinden en kolay ulaşım kolaylığı, Kapadokya ile olan yakınlığı ve bununun gibi çok detaylı bilgiler ziyaretçilere tanıtıldı.


Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'nın yaptığı EMITT'te, Türkiye’nin en gelişmiş Kayak ve Kış sporları merkezi Erciyes standı büyük bir ilgiyle karşılandı.

Erciyes standında gondol...