29 / 03 / 2024

emlak 2017 kurumsallaşma

emlak 2017 kurumsallaşma

Emlak İstasyonu Ceo’su Birol Polat özellikle emlak sektörü gibi halk arasında olumsuz imaja sahip bir sektörde kalite ve hizmetin kusursuz olmasının beklendiğini belirterek, “Bunun da yolu kurumsallaşmaktan, marka olmaktan geçiyor” dedi.

Konut kiralamadaki kurumsallaşma vergi kaybını engelleyecek!

Son senelerde kayıt dışı hususlarla gündeme gelen ve sayıları 10 binleri ilgilendiren kısa ve orta vadeli emlak kiralama sektöründe başlayan kurumsallaşmanın turist sayısını yükseltemesi ve vergi kaybını önlemesi öngörülüyor.

Emlakçılık yetki belgesi ile kaçak emlakçı kalmayacak!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Selahattin Tokmak, "Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik" ile birlikte yetki belgesi alamayan bazı emlakçıların mağdur olacağını vurguladı.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Eskişehir'de seyyar emlakçıların peşine düşecekler!

Eskişehir Emlakçılar Dayanışma Derneği üyeleri, yaptıkları toplantının ardından seyyar emlakçıların peşine düşeceklerini bildirdiler. 

Hürriyet Emlak 2017’de yüzde 50’nin üzerinde büyüdü!

Hürriyet Emlak, 2017 yılında ciro bazında yüzde 50’nin üzerinde büyüyerek emlak sektöründeki liderliğini korumaya devam ediyor. 

Sapanca Lale Saray CNR Emlak 2017'de görücüye çıktı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilen Lale Saray projesi CNR Emlak 2017'de tanıtıldı. Projede fiyatlar 70 bin dolardan başlıyor.

Marmara Konakları 2. Etap CNR Emlak 2017’de görücüye çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Marmara Yapı, Marmara Konakları'nın ikini etabını CNR Emlak 2017'de görücüye çıkardı.

Kuran İnşaat iki projesiyle CNR Emlak 2017’de!

Asrın Konutları ve Asrın Konakları projelerindeki son konutların satışlarına devam eden Kuran İnşaat CNR Emlak 2017’ye katıldı. 

Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 5,5 büyüyecek!

Maliye Bakanı Ağbal 8. İstanbul Finans Zirvesi’nde (IFS 2017) konuşma yaptı. Bakan Ağbal, "Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 5,5 büyüyecek " dedi.

7 Temmuz 2017 TOKİ Maçka kura sonuçları!

7 Temmuz 2017 TOKİ Maçka kura sonuçları henüz açıklanmadı, 7 Temmuz 2017 TOKİ Maçka kura sonuçları belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Emlak kiralama komisyonu 2017!

Taşınmaz mal kiralamak isteyenler, bu işlemi emlakçı ile anlaşma sağlayarak daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Peki, emlak kiralama komisyonu 2017 ne kadar?

Emlak vergisinde uzlaşma!

Uzlaşma, mükellef ile idare arasında oluşacak vergi ihtilaflarının yargıya taşınmadan kaldırılması için sağlanıyor. Peki, emlak vergisinde uzlaşma nasıl yapılır?

Emlakçı kira komisyonu 2017!

Bir gayrimenkul kiralamak isteyen kimseler ile taşınmazı için kiracı bulmak isteyen kimseler emlakçı ile anlaşma sağlayarak sürecin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayabiliyor.

emlak 2017 kurumsallaşma Haberi

emlak 2017 kurumsallaşma

Birol Polat, müşterinin kurumsallaşmayı başarmış emlakçılara daha çok güvendiğinin altını çizerken, “Bu meslekte kendinizi geliştirerek de marka olabilirsiniz. Ancak bu, çok ciddi bir zaman, altyapı ve finansal kaynak gerektirir. Bunları elde etseniz bile sizi uzun bir maraton bekler. Bu zaman, diliminde göğüs germek zorunda kalacağınız ticari riskler de cabası. Ancak markalaşmış bir firmanın franchise sistemini almak, riskleri ve tehlikeleri ortadan kaldırabilir” ifadesini kullanıyor. Birol Polat, şunları kaydediyor:


Kazancın sınırı yok


2000 yılından beri sadece emlak sektöründe verdiğimiz hizmet, güven ve oluşturduğumuz ticari markamızı kurumsal bir markaya dönüştürerek 2016 yılından bu yana franchising (bayilik) veriyoruz. Sadece 1 yıl gibi kısa bir süre içerisinde 15’ franchise ofis sayısına ulaştık. Yapılan cirodan pay talep etmeyen ve kazancın tamamını işi yapan kişide kaldığı bir sistem...