24 / 04 / 2024

emlak bayraktar kitapları

emlak bayraktar kitapları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, ikinci kitabını da yazarak, 4,5 yıllık dönemde TOKİ uygulamaları hakkında bilgi verdi, deneyimlerini ve konut üretiminde karşılaştıkları sorunları anlattı.

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Emlak Katılım şubeleşmede hedef büyüttü!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, 2020 için planladıkları 40 şube hedefini yukarı yönlü revize ettiklerini ve yeni şube hedeflerini 50'ye çıkardıklarını dile getirerek, "Fiziki olarak bizim için elzem olan noktalarda yer almayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Emlak Katılım Erenköy şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul'da bulunan 5'inci şubesini Erenköy'de hizmete açtı. Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, "Salgın sürecine rağmen Emlak Katılımı büyütmeye devam ediyoruz'' diye konuştu.

Emlak Katılım’dan 200 milyon liralık sukuk ihracı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar "Kira sertifikası piyasası her geçen gün gelişerek büyüyor. Kira sertifikası ihracı yoluyla hem kaynak çeşitliliğini artıracağımıza hem de daha fazla hacme ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Emlak Katılım'da Altın Transfer Sistemi başladı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar yaptığı açıklamada "Altın Katılma Hesabı ile müşterilerimizin altınları değer kazanırken gram olarak da çoğalıyor olması güzel bir imkan"

Emlak Katılım Bankası Kayseri'de şube açtı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının Kayseri şubesi hizmete açıldı. Genel Müdür Nevzat Bayraktar, Anadolu'nun kadim ticaret merkezi Kayseri'de, yeni şube açılışı gerçekleştirmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...

Nevzat Bayraktar, Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü oldu!

Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ, 11 Şubat 2020 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla, genel müdürlük görevine Nevzat Bayraktar atandı...

Erdoğan Bayraktar sitemizi ziyaret etti!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi wwww.emlakkulisi.com'u ziyaret etti. Erdoğan Bayraktar, Tebernüş Kireçci ile Türkiye ve İstanbul gayrimenkul piyasasının geleceğini konuştu...

Kadir Yiğit Bayraktar vefat etti!

İTO 16. dönem Emlak Müşavirleri Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar'ın yeğeni Kadir Yiğit Bayraktar vefat etti.

Ali Kurumahmutoğlu Emlak Yönetim'deki görevinden alındı!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı.

Özdekor Gayrimenkul Emlak İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özdekor Gayrimenkul Emlak İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Kılınç ve Filiz Bayraktar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Tuzla, Şifa Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Erdoğan Bayraktar: Emlak satışları hazineye 6,5 milyar lira gelir sağladı!

Bakan Bayraktar, "Yılda 20 milyon vatandaşa hizmet veren Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 2013 yılında hazineye yaklaşık 6,5 milyar TL harç geliri aktardı" dedi...

emlak bayraktar kitapları Haberi

emlak bayraktar kitapları


"Bir İnsanlık Hakkı: Konut-TOKİ'nin Planlı Kentleşme ve Konut Üretim Seferberliği" adıyla Boyut Yayın Grubu tarafından basılan kitap, 19,9 YTL'den piyasaya çıktı.


Atatürk'ün "Millete efendilik yoktur, hizmetkarlık vardır, bu millete hizmet eden onun efendisi olur" sözü ile girilen kitaba yazdığı önsözde "sosyal konut politikaları üretmenin, sosyal devlet olmanın bir gereği" olduğuna işaret eden Bayraktar, "TOKİ'de 4,5 yılı geride bırakırken, 81 ilde her türlü sosyal tesis ve çevre düzenlemeleriyle birlikte 280 bin konutun inşaatının başlatılmış, bunların 150 bininin tamamlanmış olduğunu söylemenin mutluluğunu duyduğunu" belirtti.


Bunun DPT ve TÜİK'in tahminlerine göre 2-2,5 milyon dolayında acil konut ihtiyacı olan ve yoksul kesimin ev sahibi olamadığı Türkiye için önemli bir açılım olduğuna işaret eden Bayraktar, TOKİ'de yaşanan deneyimi kamuoyunun bilgisine sunmak amacıyla kitabı yazdığını kaydetti.


"Modern...