29 / 03 / 2024

emlak danışmanlığı kursu elazığ

emlak danışmanlığı kursu elazığ

Elazığ Emlakçılar Derneği Mehmet Kıran, Emlak Danışmanlığı kursu açtıklarını dile getirerek, amaçlarının verilecek eğitim sayesinde sektörde çalışanların daha bilinçli hale gelerek daha iyi hizmet sunmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar'da Emlak Danışmanlığı kursiyerleri sertifika aldı!

Afyonkarahisar'da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitimi verilen Emlak Danışmanlığı kursu tamamlandı. Eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikaları teslim edildi.

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar ve İbrahim Aslan tarafından kuruldu.

Salihi Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salihi Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ihsan Q. Alsalıhı tarafından kuruldu. 

Kazanç Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanç Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Kazanç tarafından kuruldu.

Fors Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fors Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Jamama ve Moaweya Nıjım tarafından kuruldu.

FCC Property Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FCC Property Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Danyag Niu tarafından kuruldu.

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir 2 şubesi açıldı!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir 2 şubesi bugün 11 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Turkish Emlak Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Turkish Emlak Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mojtaba Hamed Sajjadi tarafından kuruldu.

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hassan Adam Ali tarafından kuruldu.

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 12 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

Khane Istanbul Emlak Danışmanlığı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khane Istanbul Emlak Danışmanlığı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navid Porkarı Khiabanı tarafından kuruldu.

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Anamohammad Gharehdashlı, Ehsan Zandı, İbrahim Halil Satıcı ve Yaşar Özbey ortaklığında kuruldu.

emlak danışmanlığı kursu elazığ Haberi

emlak danışmanlığı kursu elazığ

Elazığ Ekonomi Platformu (ELEP), Aralık ayı toplantısını Dönem Başkanlarından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun moderatörlüğünde Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneğinde Gerçekleşti.

Toplantıya MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Elazığ Mobilyacılar Derneği Başkanı Cemil Platin, Elazığ Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Tarık Aşçıoğlu, , Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Kıran, , Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, Elazığ Gıdacılar Ve İş Adamları Derneği Başkanı Süleyman Kamaç katıldı.

ELEP Dönem Başkanlarında Hasan Uzun, Elazığ Ekonomi Platformunun kuruluş amacının Elazığ’daki farklı derneklerin bir araya gelerek kent için yararlı projelerin gerçekleştirilmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Kentin sorunlarının çözümü ve yeni dünya düzenine uyumda ihtiyacı olan yatırımların hayata geçirilmesinde yürütülecek çalışmaları yakından takip ederek, en hızlı şekilde gerçekleştirilmesini...