28 / 03 / 2024

emlak fuar merkezi

emlak fuar merkezi

Astoria AVM, genişleyen İstanbul merkezinin statüsünü değiştiriyor. Yıllardır AVM olarak işleyen yapı, önümüzdeki şubat ayından itibaren 'emlak fuar merkezi' olacak. Binanın birinci ve ikinci katını kiralayan Turyap, 100 inşaat şirketi için ofis hazırladı

1. Avrupa Emlak Fuarı 30 Mart'ta Berlin'de!

1. Avrupa Emlak Ve Yatırım Fuarı 30 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde Estrella Fuar Merkezi'nde kağılarını açacak.

TOKİ'den CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

Türk emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli kurumlarından TOKİ (Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) CNR Emlak Fuarının en büyük destekçilerinden biri oldu.

TOKİ'nin kampanyalı projeleri 2017 CNR Emlak Fuarı'nda!

TOKİ'nin müteahhitleri Eylül'deki indirimli projelerini Kasım'da düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda da tanıtacak.

CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım'da!

23-26 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan CNR Emlak Fuarı, yeniliklerin görülmesi, rekabet şartlarına adapte olunması, sektörlerdeki eğilim ve değişimlerin takip edilmesi açısından hayati değer taşıyor.

Konya İnşaat ve Emlak Fuarı 11-14 Mayıs'ta!

Konya’da ilk kez düzenlenecek olan İnşaat ve Emlak Fuarı için geri sayım başladı. 11-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Giyimkent Tekstilya Daimi Fuar Merkezi açıldı!

Esenler'de bulunan Giyimkent Tekstilya Daimi Fuar Merkezi açıldı. Açılış, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'ne yeni köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi ile Sanayi Mahallesi arasına yeni köprü inşa ediyor.

Konyaaltı Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı. Belediye Başkanı Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'ne inşa edecekleri Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmalarına başladıklarını söyledi.

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

Tahran 4. Emlak Fuarı 24 - 27 Şubat'ta!

İran’nın en büyük organizatörlerinden Barian Omidi , Tahran Milat Kulesi Uluslararası Fuar Merkezin de 5-5A. 6. Ve 7. Hall de Gerçekleşecek olan 4.Emlak fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Eminevim ve yeni projelerine CNR Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan ve sektöre can veren Eminevim yeni projelerini emlak fuarında görücüye çıkardı.

CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılardan yoğun ilgi!

Dün kapılarını açan ve yaklaşık 400 projenin tanıtıldığı CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye’de yaşanan siyasi ve ekonomik olumsuzlukların geride kaldığını söyleyen yatırımcılar, “Türkiye’ye güveniyoruz, yatırıma devam edeceğiz” dedi.

Greenox Residence projesinden CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Otomobil kiralama şirketi Corporent ve Greenox Residence CNR Emlak Fuarı’na özel bir kampanya için bir araya geldi.

emlak fuar merkezi Haberi

emlak fuar merkezi

HER GÜN 22.00'YE KADAR AÇIK 

Turyap Başkanı Azmi Sarıbay, 70 şirketin de şimdiden yerini aldığını açıkladı. Astoria'dan yer alan inşaat şirketleri arasında Bak Yapı, Çalık Holding, Dumankaya, Ege Yapı, İş GYO, İnanlar, Kiptaş, Sinpaş, Sur Yapı, Tahincioğlu, Teknik Yapı, Yeşil GYO gibi markalar bulunuyor. Ağaoğlu, TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da burada yer alacağını açıklayan Sarıbay, "Fuar gibi yılın her günü akşam 10'a kadar işleyecek merkezde 100 inşaat firması bulunacak" dedi. 


25 DOLARA KİRALADI 200 EURODAN SATACAK

AstorIa'nın R'state Center'a dönüşmesi için Turyap ve ortakları bir-ikinci kat için 125 bin dolar ödeyecek. Metrekaresini 25 dolardan kiraladıklarını açıklayan Sarıbay, kendilerinin ise şirketlere 200 eurodan sattıklarını ifade etti. Sarıbay, yatırım ve tanıtım için 6 milyon euro harcadıklarını söyledi.


Sabah...