27 / 04 / 2024

emlak konut ihalesi

emlak konut ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden olan İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi' nin sözleşmesi imzalandı.

Emlak Konut'un Üsküdar ihalesini Eltes İnşaat ve Istlife aldı!

Emlak Konut GYO'nun Üsküdar-Barbaros'taki Hava Subayı Lojmanları arsasının dünkü ihalesi kıran kırana geçti. İhaleyi Eltes İnşaat- Istlife ortaklığı kazandı.

Emlak Konut ihalesi Seyrantepe'de konut fiyatını 2’ye katladı!

Emlak Konut’un Seyrantepe’deki arazisi için yapılan ihalede en yüksek teklifi 1.3 milyar liralık satış geliri ile Gül İnşaat verdi. Şirketin bu rakama ulaşmak için projesini metrekaresi 15.7 bin liradan satması gerekecek.

Emlak Konut seçimlere kadar 5-6 ihale gerçekleştirecek!

Emlak Konut GYO seçime kadar İstanbul, Ankara ve Konya gibi illerde gerçekleştireceği arsa ihalelerinde yaklaşık 10 milyar lira satış geliri hedefliyor. Bu ihalelerden Emlak Konut GYO’nun kasasına yaklaşık 3 milyar lira girecek..

Emlak Konut Yakacık arsa ihalesi yarın!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Yakacık'ta bulunan 48 bin 157 metre arsayı yarın satışa çıkarıyor. Satış işlemi saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Kazlıçeşme ihalesi 24 Aralık!

EMLAK Konut GYO, portföyünde önemli bir yere sahip olan Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki 111 bin 262 metrekare yüzölçümüne sahip taşınmazını ihaleye çıkaracak. Emlak Konut GYO, 24 Aralık 2013...

Emlak Konut ihalesine Garanti'den 3 milyon 799 bin TL teklif!

Emlak Konut GYO A.Ş'nin sermaye arttırımı suretiyle ihraç edilecek paylarının halka arz edilmesine ilişkin aracılık hizmetleri alım işinin bugün yapılan ihalesine Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş'den 3 milyon 799 bin TL teklif geldi...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi! Cevahir İnşaat ve HB Grup İnşaat, sözleşmeyi imzalamadı!

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İhalenin iptal edildiği açıklandı. İşte iptal gerekçesi ve tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesi 15 Kasım'da!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının satış ihalesi 15 Kasım 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım ihalesi 26 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 26 Nisan 2022 tarihinde davet usulü ile yapılacak.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap ihalesi 27 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap ihalesi 27 Nisan'da davet usulü ile gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap nerede? Vadi Evleri 2. Etap'ta kaç konut bulunuyor? İşte projeye ilişkin merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesi 22 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Sarıyer'de inşa edilecek olan Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ihalesi 22 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi 1 Şubat'a ertelendi!

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi ertelendi. Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi 1 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi iptal edildi. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi 3 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te hayata geçirilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 3 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

emlak konut ihalesi Haberi

emlak konut ihalesi

Emlak  Konut GYO'nun projelerinden olan İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi imzalandı.


Emlak  Konut'un Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi' nin sözleşmesi Aydur İnş. Taah. Tic. ve San. Tur. Taş. Hiz. Ltd. Şti. firması ile imzalandı.



Emlak Konuttan yapılan açıklama:


Şirketimiz projelerinden İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici Aydur İnş. Taah. Tic. ve San. Tur. Taş. Hiz. Ltd. Şti. ile 06.06.2017 tarihinde...