25 / 04 / 2024

emlak kulisi yayın

emlak kulisi yayın

Vatan gazetesi Emlak Uzmanı Tebernüş Kireçci'nin hazırlayıp sunacağı Emlak Kulisi programı 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren haftaiçi hergün Business Channel ekranlarında yayınlanacak. Programın ilk konuğu KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım olacak.

Altında Emlak Kulisi ne yazdıysa doğru çıkar! Altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı

Altın fiyatlarını en doğru haberlerle okuyucuya aktaran Emlak Kulisi yine doğru bir haberle okuyucularını bilgilendirdi. Dün Emlak Kulisi'nde ABD'deki verilere göre altın fiyatlarının yükselebileceği yazıyordu. Bu doğru çıktı. Şimdi gelin 2 ay sonraki altın fiyatlarına bakalım...

Otek Grup Yapı Otomotiv Emlak Turizm Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otek Grup Yapı Otomotiv Emlak Turizm Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ozan Tekcanözü, Onur Tekcanözü ve Aslan Tekcanözü ortaklığında kuruldu.

Yuvako: Emlak danışmanlığını dijitalleştirdi!

Emlak danışmanlığını dijital hale getiren Yuvako kurucusu Altay Tınar, "Şu anda Miami ve İstanbul çapında hizmet veriyoruz. Önümüzdeki dönemde büyük şehirler öncelikli olmak üzere Türkiye geneline yayılmayı hedefliyoruz" diyor.

Sterlin kurundaki düşüş emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Sterlin kurundaki düşüş Kıbrıs emlak sektörü için yeni bir hareket başlattı. Emlak danışmanları yatırım tavsiyesinde bulunuyor. Peki tablo ne durumda? Kıbrıs Emlak Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Atıl Ayaz sterlinin durumunu yorumladı..

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi canlı yayın!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi canlı yayın olarak yayınlanıyor. Başvuruları 28 Eylül Pazartesi günü sona eren projede 60 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi canlı yayın!

Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi canlı yayın olarak yayınlanıyor. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen projenin kura çekiliş töreni Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde yapılıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi canlı yayın!

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi canlı yayın olarak yayınlanıyor. Fiyatların 305 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa sunuluyor.

Emlak Kulisi eski Yönetim Danışmanı Vehbi Kırmacı evleniyor!

Emlak Kulisi eski Yönetim Danışmanı Vehbi Kırmacı, Derya Keleş ile evleniyor. Çiftin düğünü bugün Kahramanmaraş'ta Liva Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek. Düğün bugün saat 19:00'da başlayacak.

TK Emlak Yayın Group MIPIM 2014'te!

Türkiye'nin bu yıl ikinci kez " Onur Ülkesi " olarak seçildiği dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MİPİM 2014' te TK Emlak Yayın Group, yerini alıyor...

Metrekare.com yayın hayatına başladı!

Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun üç arkadaş; Serhat Karahan, Halil Akın ve Arda Bayındır’ın kurduğu, Türkiye'deki en kolay emlak alma, satma ve kiralama deneyimini sunan Metrekare.com yayın hayatına başladı...

TK Emlak Yayın Group'tan en büyük emlak fuarı MIPIM'e çıkartma!

Türkiye'nin bu yıl ilk kez " Onur Ülkesi " olarak seçildiği dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MİPİM 2013' te TK Emlak Yayın Group, yerini alıyor...

Alptekin Başarır'ı Tebernüş Kireçci Emlak Kulisi'nde ağırladı!

Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki Emlak Kulisi programında Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır konuk oldu

Abdullah Bayram'ı Tebernüş Kireçci Emlak Kulisi'nde ağırladı!

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi programında Denge İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram'ı konuk etti...

emlak kulisi yayın Haberi

emlak kulisi yayın

İsmet Yıldırım ilk önce kampanyası 28 Eylül'de sona erecek Maltepe Konutları'nı anlatacak. Ardından ay sonuna kadar satışa çıkarılaca olan İçerenköy projesinden bahsedecek. Daha sonra ise yıl sonuna kadar gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlatacak.

KİPTAŞ ve projeleriyle ilgili merak ettiğiniz soruları [email protected] 'a gönderebilirsiniz.

Program hergün saat 16.30'da...