19 / 04 / 2024

Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları

Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

Konutta faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektörü, krediye erişim zorluğu, yüksek faiz ve fahiş fiyatlarla yılı kapattı. Satışlardaki düşüş ve yükselen maliyetlere değinen sektör temsilcileri, “Faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor. Fonların önü açılırsa canlanma olur” dedi.

Regal Doğru Karar Günleri başladı! Kampanya ile fiyatlar ne kadar oldu? İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

“Regal Doğru Karar Günleri” kapsamında Regal’de bir çok beyaz eşya ürünü indirime girdi. 21 Eylül saat 07.00’a kadar devam edecek kampanya regal-tr.com ve yetkili satıcılarda geçerli.

Gümüş yatırımcıları heyecanla bekliyor! Gümüş 13 liraya doğru tırmanıyor!

Gümüş fiyatları, doların etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,20 dolara kadar yükseldi. Gümüşün gram fiyatı ise 13 liraya doğru tırmanışta. İşte gümüşte son dakika gelişmeler..

Emlakçılıkta doğru fiyat satışı hızlandırır!

Günümüzde kafa karışıklığı yaratan gayrimenkul ilanları alıcı bulamazken, doğru değeri olan gayrimenkuller kısa sürede alıcı buluyor.

Konut almak için şimdi doğru zaman!

Kamu bankalarının Haziran'da konut kredisi faiz oranlarını düşürmesiyle birlikte konuta olan talep arttı. Konuttaki talep artışı fiyat artışını da beraberinde getirdi. Peki konut almak için şimdi doğru zaman mı?

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki Genel Müdür Yardımcısı değerleme uzmanı Belgin Belgiç, bu akşam online ve canlı yayınla 'Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 ve 2' başlıklı eğitim verecek...

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

Doğru fiyatla çıkılan konutlar satılıyor!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Taş, İstanbul'da metrekaresi 4 bin lira ve altı olan konutlara talep hala çok yüksek ve satışlar iyi durumda. Metrekaresi 4 ila 8 bin lira arasında olanlarda doğru lokasyon, doğru proje ve doğru fiyat olması halinde halen satışlar sürüyor" dedi..

Konut pazarlamasında doğru fiyat stratejilerinin belirlenmesi!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Keleş, gayrimenkul sektöründe yeni geliştirilen ve pazara sunulan projelerde doğru fiyat stratejilerinin belirlenmesiyle ilgili konuyu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı..

Konutta doğru fiyat satış hızını artırıyor!

İVA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnce, konutta doğru fiyatın konutları daha hızlı sattırdığını ve kendi projelerinde bu ayrıntılara önem verdiklerini söyledi..

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir?

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir? Bir okurun sorduğu soruya yanıt veren www.emlakkulisi.com editörü Tebernüş Kireçci konuyla ilgili şunları söyledi...

Doğru konut seçmenin püf noktaları!

Bugüne kadar Bodrum’da 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, Dünya Konut Günü kapsamında doğru konut seçiminin önemine dikkat çekiyor.

Galatasaray'ın Florya ve Riva’yı değerlendirilmesi doğru!

“Florya ve Riva’nın değerlendirilmesi gerekiyordu. Tek tedirginliğim Türk ekonomisinin ve buna bağlı olarak konut sektörünün düşüşte olduğu bir döneme girmiş olmamız. Yoksa yapılan iş doğru.”

Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları Haberi

Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları

Emlak işinde doğru fiyatı belirleyemezseniz alıcıları çekebilmeniz mümkün olmaz, yanlış fiyat satışı baltalar. Satış yaptıran doğru fiyatı belirlemenin sırları nelerdir?

Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor.

Değerleme uzmanı Belgin Bilgiç online canlı anlatımıyla bu akşam saat 21:00'de www.onlineemlakakademi.com'da olacak. 

Kayıt olmanız için:  https://www.onlineemlakakademi.com/egitim/fiyatbelirleme/

Belgin Bilgiç kimdir?