25 / 04 / 2024

emre altuğ konseri iptal

emre altuğ konseri iptal

Bursa'nın kentsel dönüşümdeki prestij projesi Kent Meydanı Alışveriş Merkezi'nin açılışındaki Emre Altuğ konseri, Kuzey Irak operasyonunda şehit düşen Mehmetçiklere saygısızlık olur gerekçesiyle iptal edildi

Emre Altuğ'a icra şoku!

Emre Altuğ, ödemesi gereken kira borcunu ödemeyince icralık oldu. mal sahipleri ile anlaşma sağlayan ve protokol imzalayan Altuğ, borcunu ödemeyince yine icralık oldu.

Emre Altuğ'un annesinin evini Semiha Yankı aldı!

Şarkıcı Emre Altuğ’un iki yıl önce yaşamını yitiren annesi Gülçin Altuğ’un Çeşme’deki evini Semiha Yankı satın aldı.

İşte Çağla Şıkel'in Balmumcu'daki villası!

Manken-Sunucu Çağla Şıkel, çocuklarıyla birlikte Balmumcu'daki 4 katlı villada yaşıyor. Emre Altuğ ile 2008'de evlenip 2015'te boşanan Şıkel'in evini görenler şaşırıyor.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

Emre Altuğ Alaçatı'daki otelini satıyor!

Emre Altuğ, 2013'te Alaçatı'da bir otel ve bar açtı. 3 yıl içerisinde evliliği bitip annesini kaybeden ünlü popçu, kötü şans getirdiğine inandığı otelini elden çıkarıyor.

Emre Altuğ, Bay Soko Otel'in ortaklığından ayrıldı!

Alaçatı’da çicekler içerisin’de açılan Bay Soko adlı butik otelin sahipleri ünlü sanatçı Emre Altuğ ile ağabeyi Ahmet Altuğ ortaklığı bitti.

Emre Altuğ Ulus'a taşındı!

Emre Altuğ, tek celsede boşandığı 7 yıllık eşi Çağla Şikel'in karşı sokağına taşındı. Yakışıklı popçu çocuklarının hasretine dayanamadı.

Emre Altuğ evleri ayırdı, Arnavutköy'e taşındı!

Çağla Şıkel-Emre Altuğ evliliği resmen olmasa da fiilen bitti. Tüm eşyalarını toplayan Altuğ, kendisine yeni bir ev tuttu. Sanatçı, Arnavutköy'e yakın bir yerde oturmaya başladı.

Emre Altuğ, Bay Sako isimli butik otelini Alaçatı'da açtı!

Bay Sako adını verdiği butik otel, onun çocukluk hayaliymiş. Müzik ve tiyatronun dışında bir gün turizm işine gireceğini lise yıllarında bile söylermiş. Emre Altuğ, iki hafta önce Çeşme Alaçatı’da açtığı otelini anlattı

Emre Çamlıbel: Konut sektöründe ağırlık Anadolu'ya kayıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel: "İstanbul hala iyi noktada algılanıyor ama İstanbul'a dair algı Avrupa piyasaları iyileştikçe ve Avrupa şehirleri daha iyi bir görünüme kavuştukça düşebilir" dedi

Ataşehir'deki Emre İncemollaoğlu Parkı açıldı!

Ataşehir’de aynı günde üç yeni park ve bir taziye evi hizmete açıldı. Aşık Veysel Mahallesi’ndeki yeni parka iki yıl önce bir trafik kazasında yaşamını yitiren Beşiktaş’ın (A2) Futbol Takımı oyuncusu Emre İncemollaoğlu’nun adı verildi...

Emre Altuğ Alaçatı'da aldığı taş evi otel yapacak!

200 yılında mağazacılığa adım atan şarkıcı Emre Altuğ, Çeşme Alaçatı'da taş ev satın aldı...

Emre Çamlıbel Türk İnşaat Sektörünün Geleceği panelinde konuştu!

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel, İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD) tarafından düzenlenen Dinamikler 2013 14. Proje Yönetim Kongresi’nde ‘Türk İnşaat Sektörünün Geleceği’ paneline konuşmacı olarak katıldı...

emre altuğ konseri iptal Haberi

emre altuğ konseri iptal

Bursa'nın en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Kent Meydanı Alışveriş Merkezi, bugün yapacağı açılıştaki konser ve eğlence etkinliklerini, Kuzey Irak'taki sınır ötesi harekatta şehit olan Mehmetçiklerimiz ve yakınlarına saygısızlık olur düşüncesiyle iptal etti.

Açılışı sade bir törenle yapmayı planlayan Kent Meydanı'nın Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu, çok kapsamlı, renkli, coşkulu eğlenceler ile Emre Altuğ'un katılacağı büyük katılımlı bir konser planladıklarını belirterek, 'Askerlerimiz orada şehit olurken, aileleri ve ülkemiz üzüntü içerisindeyken, böyle bir konseri yapmamızın doğru olmadığını düşündük. Şehit yakınlarının acısını paylaşmak için konserimizi iptal ettik. İleriki dönemde, keyifli olduğumuzda bu aktiviteyi yapmayı düşünüyoruz' dedi.

4 FİRMA BİRLEŞTİ

50 milyon dolar...