20 / 04 / 2024

en büyük çöp biyogaz tesisi nerede

en büyük çöp biyogaz tesisi nerede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSTAÇ A.Ş Enerji Yönetimi Şefi Fırat Sarp, Avrupa ' nın en büyük çöp biyogaz tesisinin İstanbul ' da olduğunu söyledi...

Tarihin en büyük afet konut projesi 1 yılda tamamlanacak! 10 ildeki 307 bin 763 bina incelendi!

Türkiye'nin 10 şehrinde büyük yıkıma sebep olan  Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre  Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Eyüp'e Türkiye'nin en büyük kütüphanesi geliyor!

Rami Kışlası’nda restorasyon çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında bina Türkiye’nin en büyük kütüphanesi ünvanıyla hizmete açılacak.

İzmir'in en büyük ilk karma projesi: Point Bornova AVM!

Dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK imzası taşıyan ve her bir detayını incelikle düşünüp hayata geçirilen Kavuklar Bornova projesi İzmir’in en büyük ilk karma projesi olma özelliğini taşıyor.

Endüstriyel kalıba geçişin en büyük sebebi hız ve güvenlik!

İskele ve kalıp sektörünün sadece ürün tedarik edilen, üretip satılan bir sektör olmadığını belirten Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, “Kara kalıptan endüstriyel kalıba geçişin en büyük sebebi hız ve güvenlik” dedi.

İzmit Körfez Köprüsü'nün en büyük tabliyesi yerleştirildi!

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü’nde bugün aynı zamanda rekor olan operasyonla 2 bin 600 tonluk Hersek Burnu’ndaki Güney Yaklaşım Viyadüğü’nün en büyük tabliyesi bugün 57 metre yükseğe kaldırılıp yerine yerleştirildi.

Türkiye’nin en büyük kapalı yüzme havuzu Antalya’da yapılıyor!

Sporun Başkenti Antalya, Türkiye’nin en büyük kapalı yüzme havuzuna kavuşuyor. Tamamlandığında Avrupa’nın en önemli olimpik yüzme havuzlarından biri olacak projenin önündeki son pürüzler de giderildi.

Dünya'nın en büyük 4. hastanesi Ankara'ya inşa edilecek!

Ekonomi Kulübü’nün konuğu olan Melih Gökçek Arap işadamlarından içinde tıp, diş ve eczacılık fakültelerini barındıran dünyanın en büyük 4. hastanesinin Ankara’ya kurulmasının sözünü aldığını belirtti...

İskelede görülen en büyük sorun yüklerin yanlış hesaplanması!

İskelede görülen en büyük sorun yüklerin yanlış hesaplanması. Dünyanın güvendiği kalıp uzmanı Doka Genel Müdürü Ender Özatay, Taksim’de çöken iskele ile ilgili, “İskele dizaynlarında 3 unsura dikkat edilmeli. İşte o unsurlar...

Güneydoğu’da en büyük kayıp-kaçak tarımsal sulamada yaşanıyor!

Çok tartışılan kaçak elektriğin fotoğrafını çekmek için yola çıktığımız Güneydoğu’da ikinci durağımız Şanlıurfa’nın pamuk tarlaları oldu. Bölgede en büyük kayıp-kaçak yüzde 95’lere varan oranla tarımsal sulamada yaşanıyor.

Avrupa'nın en büyük çöp biyogaz tesisi İstanbul'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSTAÇ A.Ş Enerji Yönetimi Şefi Fırat Sarp, Avrupa ' nın en büyük çöp biyogaz tesisinin İstanbul ' da olduğunu söyledi...

Ankara'nın en büyük meydanı Ulus'a yapılacak!

ATO’nun nisan ayı toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “AŞTİ’yi Mamak’a taşıyacağız. Ulus’taki binaları yıkıp, Ankara’nın en büyük meydanını yapacağız. Bir tek Atatürk heykeli kalacak” dedi.

KÖYTAŞ arazisine Nazilli'nin en büyük AVM'si yapılacak!

Aydın Nazilli'de 1976 yılında temeli atılıp, 1979 yılında tekstil üretimine başlayan ve 388 kişiyi istihdam eden KÖYTAŞ A.Ş 'nin arazisine bölgenin en büyük AVM'sini kurulması planlanıyor..

en büyük çöp biyogaz tesisi nerede Haberi

en büyük çöp biyogaz tesisi nerede

İSTAÇ Enerji Yönetimi Şefi Fırat Sarp, "Odayeri Çöp Biyogazı tesisi 2015'te 1 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılar" dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSTAÇ A.Ş Enerji Yönetimi Şefi Fırat Sarp, Avrupa'nın en büyük çöp biyogaz tesisinin İstanbul'da olduğunu söyledi. Odayeri Çöp Biyogazı (LFG) enerji üretim tesisinin 34 megavatlık kurulu güçle Avrupa'da ilk sırada yer aldığını vurgulayan Sarp, Odayeri ve Şile Kömürcüoda tesisleri, 2008'den beri faaliyette olduğunu belirterek, "Üretilen elektriğin yenilenebilir enerji kaynağı olması nedeniyle, piyasada işlem görmeden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından destekleniyor" dedi.Sarp, "Yılda, İstanbul'daki 230 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılayacak kadar enerji üreten İSTAÇ, 2015 yılının ilk çeyreğinde 1 milyon kişinin elektrik ihtiyacına eşdeğer, net 55 megavat saatlik bir üretim planlıyor" diye devam...