29 / 03 / 2024

Enflasyona Endeksli Konut Kredisi nedir

Enflasyona Endeksli Konut Kredisi nedir

Enflasyondaki düşüş; enflasyona endeksli konut kredilerinde aylık maliyet yüzde 1,75’ten 1,50’ye düştü. Önümüzdeki birkaç yılda konut kredilerinin aylık maliyetinin yüzde 0,61’e kadar düşmesi bekleniyor.

Enflasyona endeksli konut kredisi veren bankalar!

Ev almak isteyenler için sunulan enflasyona endeksli konut kredisi faiz oranları değişti. peki Enflasyona endeksli konut kredisini hangi bankalar veriyor? Enflasyon oranlarına göre, kredi nasıl hesaplanıyor? İşte tüm merak edilenler...

10 soruda Enflasyona Endeksli Konut Kredisi!

Enflasyona Endeksli Konut Kredi nedir? Hangi banklar Enflasyona Endeksli Konut Kredisi veriyor. İşte tüm detaylarıyla 10 soruda Enflasyona Endeksli Konut Kredisi... 

Konut kredisi faizleri ne olacak?

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından çıkarılan yeni ürünle ev almak isteyenler enflasyona dayalı faiz ödüyor. Enflasyona Endeksli Konut Kredisi'nin aylık faiz yüzde 1.75'e düşüyor.

Enflasyona Endeksli Konut Kredisi'ne ilk günde bin başvuru!

Ziraat Bankası öncülüğünde başlatılan Enflasyona Endeksli Konut Kredisi'ne ilk günde binden fazla başvuru geldi. Yeni kredi paketi tüketiciye birçok avantaj sunuyor. Enflasyonun düşmesi durumunda kredi faizleri de düşüyor. 

Enflasyona Endeksli Konut Kredisi başarılı olacak mı?

Üç kamu bankası konut sahibi olmak isteyenler için "Enflasyona Endeksli Konut Kredisi" ürününü kullanıma sundu. İGÜ Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü’nden Dr. Öğr. Üy. Lokman Kantar kampanyayı değerlendirdi...

Ev almak isteyene büyük kolaylık!

Ziraat Bankası, önceki gün enflasyona endeksli konut kredisini duyurmuştu. Bu krediyi veren bankalar arasına VakıfBank ile Halkbank da dahil oldu...

Halkbank da Enflasyona Endeksli Konut Kredisi verecek!

Konut sahibi olmak isteyen müşterilerine özel çözümler üretmeyi amaçlayan Halkbank, Enflasyona Endeksli Konut Kredisi’ni açıklandı.

Enflasyona Endeksli Konut Kredisi'ne başvurular alınmaya başlandı!

TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Enflasyona Endeksli Konut Kredisi uygulamasınını bugün deklare ettik, hemen bugün başvuruları almaya başlıyoruz" dedi.

Ev almak isteyenlere cazip fırsat!

Ziraat Bankası ve Vakıfbank, ev almak isteyenlere cazip bir kredi imkânı sunuyor. Vatandaşlar, Enflasyona Endeksli Konut Kredisi’yle aylık TÜFE+0.19 faizle ev alabilecek. Enflasyon düştükçe taksitler azalacak..

Konut almak isteyenlere kredi kolaylığı!

Ziraat Bankası, konut sahibi olmak isteyen müşterilerine "Enflasyona Endeksli Konut Kredisi" ürününü kullanıma sundu. Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, "Enflasyona Endeksli Konut Kredisiyle enflasyonda gelecekte düşüş bekleyen ve alımını erteleyen müşterilerin taleplerini öne çekmek istedik." dedi.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

2024'te konut fiyatları düşecek mi? 

Son iki senede yüksek enflasyona paralel olarak konut fiyatlarında devasa artışlar yaşandı. Peki 2024'te konut fiyatları düşecek mi? 

Konut yatırımı enflasyona karşı da dolara karşı da koruyor: 1,20 oranından kredi satış rekoru kırdırabilir!

Konuta yatırımın, enflasyona karşı da dolara karşı da koruma sağladığına dikkat çeken Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, kredi kampanyasının 1.20'den olması halinde en büyük satışların geleceğini belirtti. 

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın için 2 farklı fiyat verdi! İşler bu kez biraz daha karışık

Altının gramı 970'li liraları gördü. Açıklanan resmi rakamlara göre, altın 2 gün gibi kısa bir sürede bile 5 liralık bir yükseliş gösterdi. Peki yatırımcıların gözdesi altının yükselişi devam edecek mi? Enflasyona endeksli tahvil piyasaya sürülecek mi? İşte İslam Memiş'in açıklamaları...

Gram altında nokta atışı tahminleri olan Murat Özsoy altın için yeni tahmini açıkladı! Altın yatırımcıları dikkat

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Enflasyona endeksli tahvilden sonra altın fiyatları ne olacak? Ünlü uzman Murat Özsoy, açıkladı. İşte detaylar...

Herkesin merak ettiği enflasyona endeksli tahville ilgili bomba detayı Merkez Bankası eski Başekonomisti açıkladı

Merkez Bankası’nın eski Başekonomisti Hakan Kara, enflasyona endeksli tahville ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dolarla ilgili bomba iddia geldi! Dolar o tarihte 12-13 liraya inecek! Milyonlara son dakika dolar şoku!

Hazinenin çıkaracağı enflasyona endeksli tahvillerin döviz bozduranlara satılacağı haberinin kurda yükselmelere neden olduğunu kaydeden Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel, doların 12-13 TL aralığına döneceğini belirtti.

Enflasyona endeksli tahvil ne demek enflasyona endeksli tahville nasıl para kazanılır?

TÜFE’ye endeksli tahviller özellikle enflasyonda yükseliş beklenen bu dönemde oldukça yoğun ilgi görüyor. Peki Enflasyona endeksli tahvil ne demek enflasyona endeksli tahville nasıl para kazanılır?

Avrupalı uzman uyardı! 'Artan konut fiyatları dikkate alınmalı'

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Isabel Schnabel artan enflasyona bağlı konut fiyatlarında yaşanan değişikliklere değindi.

Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut!

Gayrimenkule talep sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada ciddi bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Küresel anlamda bu talep artışını yorumlayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, enflasyona karşı koruyacak en güvenli limanın konut olduğunu belirtti.

Konut yatırım aracı olarak cazibesini artırdı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, Kasım ayına ilişkin konut satışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Maya, insanların konutu enflasyona karşı kendilerini koruma aracı olarak görmeleri sebebiyle satışların tavan yaptığını belirtti.

Konut yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Dövize endeksli olan inşaat maliyetlerinin artması ile beraber ev fiyatları da gittikçe yükseliyor. Konut yatırımı yapacak olan vatandaşlar da ne zaman yatırım yapmaları gerektiğini düşünüyor.

Konut enflasyonunu neler etkiliyor?

Son günlerde uçan kira bedelleri gündemde. İstanbul'dan Antalya'ya kadar yüzde 300' varan zamlar görülüyor. Peki ama TÜİK'in yayımladığı ve kira yükselişlerini belirten konut endeksindeki artışın enflasyona paralel yüzde 19,30'da görünmesinin nedeni ne?

Enflasyona Endeksli Konut Kredisi nedir Haberi

Enflasyona Endeksli Konut Kredisi nedir

Enflasyon cephesinden gelen haberler, enflasyona endeksli konut kredisi kullanmak isteyenlerin yüzünü güldürdü. Enflasyonda düşüşün önümüzdeki süreçte daha da hızlanması planlanıyor.

Yeni Şafak Gazetesi'nden Mine Açar'ın haberine göre; en son açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) sadece onbinde 3'lük artış kaydetti ve Haziran'da yıllık enflasyon 3 puan düşerek yüzde 18.71'den yüzde 15.72 oldu. 

HER 100 BİN TL’DE AVANTAJ 42 BİN TL

Aynı dönemde üretici enflasyonu da onbinde 9 gibi bir rakama denk geldi ve yıllık oran yüzde 25 olarak açıklandı. Bu oranlar geçen yıl ile değerlendirildiğinde düşüşün yüzde 40’lı seviyelerden hızla aşağıya geldiği belirlendi. Çekirdek enflasyonda ise gözle görülür düşüş dikkat çekiyor.

Enflasyonda düşüşün yüzde 10’lara gerilemesi bekleniyor. Birçok ekonomist eylül ayında sürpriz bir düşüşle yüzde 10’un altının altına düşeceğini düşünüyor. Bu da rakamların dili...