18 / 04 / 2024

ENR İnşaat

ENR İnşaat

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Erdem tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Enr Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enr Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Enver Akıl tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Kayı İnşaat'ın Litvanya’daki iki projesi durduruldu!

Yurtdışında en fazla iş yapan Türk firmaları arasında olan Kayı İnşaat 'ın, ENR’nin listesinde geçtiğimiz yıl 167’nci sırada yer alan iki önemli projesinde ciddi sorunlar yaşadığı ifade edildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

DIA Holding FZCO, inşaat sektöründeki başarısını tescilledi!

ENR dergisi, merakla beklenen "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası İnşaat Şirketi 2017" sıralamasını açıkladı. İnşaat, sağlık, eğitim ve turizm sektörlerinde entegre yapı ve hizmet çözümleri geliştiren CCN Holding bünyesindeki DIA Holding FZCO, bu yıl listenin 120. sırasında yer aldı.

İmrenli İnşaat Taahhüt Tedarik Enr. Emlak Al.St.Oto.Al.Sat.Kir.Atık Top.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

İmrenli İnşaat Taahhüt Tedarik Enr. Emlak Al.St.Oto.Al.Sat.Kir.Atık Top.San.Ve Tic.Ltd.Şti Yüksel Şahbaz imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öztürk İnşaat, dünyanın en büyük müteahhitleri arasında neden yok?

Geçen yıl ENR 250 listesine 18'inci sıradan giren Öztürk İnşaat, bu yıl 'kuşku uyandıran' yapısı nedeniyle listede yer almadı

TAV İnşaat’ın Medine’deki havalimanı dünyanın en iyisi seçildi!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde TAV İnşaat’ın Medine’de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Erdem tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu

ENR İnşaat Haberi

ENR İnşaat

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Erdem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Ender Erdem'e ait. 


ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taathhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, Nizamlı Sokak,...