26 / 04 / 2024

ERA Artı

ERA Artı

ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.

Gayrimenkulde fiyat artışı devam edecek!

Konuta olan talep artarken üretimin olmaması nedeniyle fiyat artışı yaşanıyor. Era Gayrimenkul Ülke Başkanı Alphan Manas fiyat artışının devam edeceğini dile getiriyor. 

Dövizdeki artış yazlık satışlarını da etkiledi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde yaşanan artış sebebiyle yazlık satışlarının durgunlaştığını belirtti.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

ERA Türkiye 4 yeni ofisle anlaştı!

ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış 15 yıl daha sürecek!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, "Veriler bize gösteriyor ki; Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış 15 yıl daha sürecek. Dolayısıyla her zaman dediğimiz gibi gayrimenkule yatırım yapan kazanmaya devam edecek" dedi.

Düşük maliyet Antalya'da konut fiyatlarını artırdı!

Artışı değerlendiren ERA Türkiye Franchise ve İş Geliştirme Direktörü Gürkan Akkuş, “Arazi arzları, kentsel dönüşüm, ticari portföy ihtiyaçları, yeni konut projelerini bu artışın nedenleri olarak sıralayabiliriz” dedi.

ERA Gayrimenkul ile Findeks işbirliği yaptı!

ERA, TEAMERA bünyesinde gayrimenkul danışmanları ve broker’ları ile gerçekleştirdiği organizasyonda, Findeks ile olan işbirliğini duyurdu Artık gayrimenkul satış ve kiralamalarında, alıcının borcuna sadık bir insan olup olmadığı anlaşılacak.

Siyasi ve ekonomik olumsuzluklar ikinci elde konuta ilgiyi artırıyor!

ERA Türkiye Başkanı Can Ekşioğlu “Siyasi ve ekonomik olumsuzluklar ikinci elde konuta ilgiyi artırıyor. Böyle zamanlar en çok franchise verdiğimiz dönemlerdir” dedi.

Konut kredilerindeki düzenleme satışları yüzde 10 artıracak!

Konut kredilerine yönelik gerçekleştirilen yasal düzenlemenin konut satışlarında yüzde 10 artış yaratacağını söyleyen ERA Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, “Uygulama hem tüketici lehine çalışacak, hem de satışlar artacak” dedi.

Konut kredilerinin düzenlenmesi konut satışlarını artıracak!

Konut kredilerine yönelik gerçekleştirilen yasal düzenlemenin konut satışlarında yüzde 10 artış yaratacağını söyleyen ERA Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, “Uygulama hem tüketici lehine çalışacak, hem de satışlar artacak” dedi.

İzmir'de konut talebi artıyor!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehri olan İzmir, gayrimenkul sektörü açısından oldukça hareketli günler geçiriyor. ERA Türkiye Bornova ofisi Broker'ı Halil Baki, şehirdeki ekonomik hareketliliğin ticari gayrimenkul talebini artırdığını söyledi.

Era Yapı inşaat mühendisi arıyor!

Era Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi kendisi ile çalışacak   inşaat mühendisi arıyor. Era Yapı bünyesinde çalışcak inşaat mühendisinden Problem çözme, Karar alma, Planlama ve Raporlama becerilerinin gelişmiş olması şartını arıyor....

ERA Artı Haberi

ERA Artı

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye, 3 yıldır sürdürdüğü agresif büyümesine devam ediyor. Tüm Türkiye’de ofis açma stratejisiyle hareket eden ERA Türkiye, İstanbul’da olduğu kadar Anadolu’da da zincirlerine yeni halkalar ekliyor. 


2016 yılını atak yılı ilan eden ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.  

Franchise yoluyla ülke çapında büyüyor

Gayrimenkul sektöründe nitelikli danışmanlık hizmeti veren ERA Türkiye, ülke çapında franchise ağına yeni üyeler kazandırmayı sürdürüyor. ERA Artı broker’ı Sevinç Düvenci, sektördeki 8 yıllık deneyimini ERA ailesiyle paylaşarak, öncesinde büyük işlere imza attığı ekibiyle birlikte gayrimenkul piyasasının dikkat çeken bölgelerden biri olan Kozyatağı bölgesinde hizmet verecek. 


ERA Türkiye,...