19 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul göztepe

ERA Gayrimenkul göztepe

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

Park Residences Göztepe ödemeleri!

Park Residences Cadde projesi İstanbul Kadıköy Göztepe'de dört blok olarak Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede 5 yıl vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Park Residence Cadde Göztepe fiyatları!

Park Residences Cadde projesi Birleşik Gayrimenkul tarafından İstanbul Göztepe'de hayata geçirildi. Projede fiyatlar 1 milyon 360 bin TL'den başlıyor...

Göztepe Park Residences Cadde ödemeleri!

Park Residences Cadde projesi Birleşik Gayrimenkul tarafından İstanbul Kadıköy Göztepe'de inşa ediliyor. Projede toplam 341 daireye yer veriliyor...

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, şirket satın alarak büyüyecek!

Kurulduğu günden bugüne sektöre getirdiği yenilik ve katkılarla adından söz ettiren ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, satın almalarla beraber 200 franchise sayısına ulaşmayı planladıklarını söyledi.

ERA Gayrimenkul 30 yeni ofis açacak!

2012 yılından itibaren de Türkiye pazarında faaliyet gösteren Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2017 yılında 30 yeni ofis açmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Özhan Atalay, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin genel müdürü oldu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün duayen ismi Özhan Atalay’ı ailesi dahil etti. ERA Gayrimenkul Genel Müdürü olarak görev yapacak olan Atalay, yarın (1 Mart 2017) itibariyle yeni işine başlayacak.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

ERA Gayrimenkul Türkiye 6 yeni ofis açtı!

Gayrimenkul danışmanlık sektörünün öncülerinden ERA Gayrimenkul Türkiye, ülke gündemini etkileyen gergin ve üzücü süreçte bile hız kesmediği büyüme stratejisi doğrultusunda bünyesine 6 yeni franchise ofisi daha ekledi.

YT Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi Göztepe Şubesi açıldı!

YT Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi Göztepe Şubesi, Mehmet Aydın Başyurt Şube Müdürlüğü'nde 50 milyon TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

ERA Gayrimenkul göztepe Haberi

ERA Gayrimenkul göztepe

Kurulduğu günden bugüne sektöre getirdiği yenilik ve katkılarla adından söz ettiren ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, büyüme strateji doğrultusunda taşındığı yeni ofisinin resmi açılışını 4 Temmuz günü gerçekleştirdi. 


En modern teknolojilerle donatılan 450 metrekarelik yeni ofisinde, genel müdürlük bünyesinde  yer alan 18 kişilik kadrosu ile daha yüksek kalitede hizmet vermeye devam edecek. Ofis içinde müşteri destek birimi ve broker eğitim biriminin yanı sıra ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürlüğü de yer alıyor. 


Türkiye’nin en genç gayrimenkul şirketlerinden biri olmasına rağmen birçok şehirde 50’ye yakın ofisi bulunan ERA Gayrimenkul Türkiye, ülke genelinde büyümeye devam ediyor. Yeni ofisle birlikte teknolojik olarak da en üst sınıfa terfi eden firma, özellikle zaman yönetimi konusunda büyük avantaj elde etmiş oldu. 


Açılış nedeniyle düzenlenen organizasyonda...