28 / 03 / 2024

ERA Gayrimenkulden emlak kursuna yoğun ilgi

ERA Gayrimenkulden emlak kursuna yoğun ilgi

Eğitimleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, start verdiği 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursuna ilgi yoğun.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Emlak Konut 17 gayrimenkulü 169,5 milyona sattı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarılan 54 gayrimenkulden 17 tanesine teklif geldi...

Emlakçılığın yasayla kontrol altına alınması lazım!

Era Gayrimenkul Türkiye'nin 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı beklentilerinin konuşulduğu toplantıda açıklamalar yapan Era Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, emlakçılığın yasayla kontrol altına alınması gerektiğini söyledi.

Hüküm giymiş kişiler emlakçı olamayacak!

Yeni yasa taslağına göre, hüküm giymiş kişiler emlakçı olamayacak. Tasarıyla ilgili olarak açıklamada bulunan ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, tasarının iflas etmiş ya da hüküm giymiş kişilerin toplumdan soyutlayacağını belirtti.

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

Emlakçılar odası uyardı: Gayrimenkule yatırım yapın!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Madenli, iniş çıkış yaşayan piyasalarda yatırımcısını yarı yolda bırakmayan en güvenli limanın gayrimenkul yatırımı olduğuna dikkat çekerek, yatırım yapmak isteyenlere, tercihlerini gayrimenkulden yana kullanmalarını tavsiye etti.

Yatırım talebi ve dönüşüm emlak sektörünü 2017’de canlı tutacak!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, 2017 yılının geçtiğimiz yılın negatifliğinden uzak bir yıl olacağını belirtti. Baygan “Özellikle yenilenme gerektiren ve mevcut yatırım talebi emlak sektörünü 2017 yılında canlı tutacak” dedi.

Dünya Bankası uzmanları ERA H&B ofisini ziyaret etti!

Çözümün ertesi gününde Kıbrıs emlak sektörü nasıl bir yol izleyecek? Dünya Bankası yetkilileri, mülkiyet başlığını yerinde incelemek için KKTC'deydi. ERA H&B ofisini ziyaret eden uzmanlar, Hüseyin Sadeghi'den sektörle ilgili bilgi aldı.

Can Ekşioğlu: Sistemin işlemesi için Emlak Yasası bir an önce çıkmalı!

Emlak Komisyonculuğu Yasası’nın çıkmasını umutla beklediklerini söyleyen ERA Gayrimenkul Başkanı Can Ekşioğlu, kentsel dönüşüm uzmanları yetiştirdiklerini ve dönüşüm bölgelerindeki hane halklarını bilgilendirdiklerini anlattı.

Emlak Reklam ve Araştırma Kursu ilk mezunlarını verdi!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB)'gayrimenkul danışmanlığı'sertifikası vermeye başlayan ERA Gayrimenkul Türkiye, 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'ndan ilk mezunlarını verdi.

ERA Gayrimenkul ilk mezunlarını verdi!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki markalar içerisinde Milli eğitim Bakanlığı’ndan (MEB)‘gayrimenkul danışmanlığı’ sertifikası vermeye başlayan ilk firma olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’ndan ilk mezunlarını verdi.

ERA Gayrimenkul'ün iş garantili kursu ilk mezunlarını verdi!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki markalar içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB)‘gayrimenkul danışmanlığı’ sertifikası vermeye başlayan ilk firma olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’ndan ilk mezunlarını verdi.

ERA Gayrimenkulden emlak kursuna yoğun ilgi Haberi

ERA Gayrimenkulden emlak kursuna yoğun ilgi


Eğitimleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, start verdiği 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursuna ilgi yoğun. MEB onaylı sertifikalanın alan kursiyerler gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak.  Türkiye'deki büyüme stratejisine bir biri ardına açtığı ofislerle devam eden ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık zinciri ERA Gayrimenkul'ün Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) aldığı eğitim sertifikasının ardından başlattığı Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'nu ilgi yoğun. ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi ile Türkiye'de bir ilke imza atarak gayrimenkul danışmanlığı sektöründe fark yaratan EM Türkiye, yılda ortalama 15 bin kişiyi eğitebilecek bir alt yapı oluşturdu. 

Gayrimenkul sektöründe kaliteli, eğitimli ve profesyonel kadroların yetiştirilmesi amacıyla oluşturulan kursun Bağdat Caddesi Göztepe üzerindeki ERA Gayrimenkul'ün merkez binasında eğitime...