25 / 04 / 2024

era Kozyatağı

era Kozyatağı

ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.

ERA Türkiye 4 yeni ofisle anlaştı!

ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.

ERA Türkiye'nin en büyük ofisini Kuşadası'na kuruyor!

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

ERA, Türkiye'nin en büyük ofisini kuruyor!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

ERA Türkiye en büyük ofisini Kuşadası'nda kuracak!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası’nda Türkiye’nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Gebze ofisini açtı!

Türkiye’deki büyüme stratejisini aralıksız sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, ofislerine bir yenisini daha ekledi. Gebze Enbir ofisi, Adapazarı ve Gebze bölgesine nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

ERA İzmir'deki 4.ofisinin açılışını gerçekleştirdi!

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı.

ERA Gayrimenkul, İzmir’deki dördüncü ofisini açtı!

ERA Ses Ofisi, İzmir-Karşıyaka bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesine uygun olarak kapılarını açtı. Böylece ERA’nın ofis sayısı 37’ye ulaştı.

ERA Gayrimenkul'den emlak ve reklam kursu!

Eğitimleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, start verdiği 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursuna ilgi yoğun.

ERA'nın Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'na yoğun ilgi!

ERA Gayrimenkul, start verdiği ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na ilgi yoğun. MEB onaylı sertifikalarını alan kursiyerler gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak.

1998 yılında Kozyatağı'nda 62.229 metrekare arsa satışa çıkarılmış!

1998 yılında Emlak Bankası, Kozyatağı ve Eminönü'nde bulunan üç parça arsa ihale yoluyla satışa çıkarmış. Kozyatağı'nda 62 bin 229 metrekarelik arsa, metrekaresi 120 milyon liradan, 7 trilyon 500 milyar lira muhammen bedelle satılacakmış.

Era Gayrimenkul ve Selimoğlu İnşaat'tan işbirliği!

İki yıl içinde 35 ofis açan ABD merkezli Era Gayrimenkul Türkiye, Selimoğlu İnşaat projelerinin tek yetkili satıcısı konumunda bulunan Hasan Selimoğlu ile işbirliği anlaşması imzaladı.

ERA, Selimoğlu projelerinin yatırımcısına danışmanlık verecek!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık uzmanı ERA Gayrimenkul, Türkiye’deki yatırımlarına bir yenisi daha ekleyerek Selimoğlu projelerinin tek yetkili satıcısı olan Hasan Selimoğlu’yla işbirliği anlaşması imzaladı.

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren oldu!

HİLTON İstanbul Kozyatağı'nda Finans Direktörlüğü görevinde bulunan Burak Ektiren, Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Ektiren, daha önce Emay İnşaat'ta çalıştı..

era Kozyatağı Haberi

era Kozyatağı

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye, 3 yıldır sürdürdüğü agresif büyümesine devam ediyor. Tüm Türkiye’de ofis açma stratejisiyle hareket eden ERA Türkiye, İstanbul’da olduğu kadar Anadolu’da da zincirlerine yeni halkalar ekliyor. 


2016 yılını atak yılı ilan eden ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.  

Franchise yoluyla ülke çapında büyüyor

Gayrimenkul sektöründe nitelikli danışmanlık hizmeti veren ERA Türkiye, ülke çapında franchise ağına yeni üyeler kazandırmayı sürdürüyor. ERA Artı broker’ı Sevinç Düvenci, sektördeki 8 yıllık deneyimini ERA ailesiyle paylaşarak, öncesinde büyük işlere imza attığı ekibiyle birlikte gayrimenkul piyasasının dikkat çeken bölgelerden biri olan Kozyatağı bölgesinde hizmet verecek. 


ERA Türkiye,...