19 / 04 / 2024

Era Proliz Yenilenebilir Enerji kimin

Era Proliz Yenilenebilir Enerji kimin

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cengiz Özdemir, Cengiz Esmen ve Fatıma Zehra Çalışkan ortaklığında kuruldu. 

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cengiz Özdemir, Cengiz Esmen ve Fatıma Zehra Çalışkan ortaklığında kuruldu. 

ERA Türkiye'nin Bursa kentsel dönüşüm semineri 21 Nisan'da!

ERA Türkiye'nin şehrin gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarının masaya yatırılacağı ‘Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri’ 21 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

Bakanlık yenilenebilir enerji kaynaklarını binalarda kullanmayı hedefliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, yenilenebilir enerji kaynaklarının binalarda kullanımı için çalışmalar yürütülüyor. Bu enerjinin yüzde 80'inin ısıtma ve soğutma amaçlı kullanıldığı bildirildi.

ERA Türkiye ofis sayısını 35'e yükseltti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. İzmir’e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35’e yükseltti.

ERA Türkiye ofis sayısını 35'e çıkardı!

Uluslararası gayrimenkul şirketi ERA. ekonomiye oian güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. Bu kapsamda son olarak İzmir'e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35'e yükseltti.

ERA, Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. Bu kapsamda son olarak İzmir’e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35’e yükseltti.

ERA Türkiye'ye Avrupa'da en başarılı ofis projesi ödülü geldi!

ERA Türkiye'nin en başarılı ofisi, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ERA Avrupa ödül töreninde özel ödüle layık görüldü.

Era Gayrimenkul bünyesinde yüzde 30 kadın girişimci var!

ERA Gayrimenkul bünyesindeki kadın girişimcilerin oranı yüzde 30’ları buldu. ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, sektördeki girişimci sayısının Türkiye ortalamasının çok üstünde olduğunu söyledi.

ERA Türkiye İzmir'de kentsel dönüşüm semineri düzenledi!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın da katılımıyla Ege Bölgesi Sanayiciler Odası'nda (EBSO) düzenlenen "Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri"nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

ERA Gayrimenkul İzmir'de yeni ofisler açacak!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, İzmir'de gayrimenkul danışmanlığına talebin İstanbul'dan daha fazla olduğuna dikkat çekerek, İzmir'de 3 ofisleri bulunduğunu ve bu sayıyı yıl sonuna kadar 10'a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

ERA Türkiye, İzmir'de kentsel dönüşüm semineri düzenleyecek!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, Ege ’nin incisi İzmi r’de hizmet vermeye ve sektör oyuncuları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Era Türkiye'nin logosu değişti!

Dünyada ve Türkiye’de en hızlı büyüyen markalardan biri olan ERA Türkiye, logo değişimine gitti. ERA ABD’de 2014 yılı itibari ile değişim başladı ve tüm ülkelerde değişim devam ediyor.

Can Ekşioğlu Cannes'da Era Avrupa Ödül Gecesi’ne katıldı!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Tansa Mermerci Ekşioğlu, geçtiğimiz salı günü Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen ‘Era Avrupa Ödül Gecesi’ne katıldı.

Era Proliz Yenilenebilir Enerji kimin Haberi

Era Proliz Yenilenebilir Enerji kimin

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cengiz Özdemir, Cengiz Esmen ve Fatıma Zehra Çalışkan ortaklığında kuruldu. 

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi konusu:
1-Türkiye genelindeki bütün evsel, endüstriyel, özel, tehlikeli, tıbbi atık, atık yağlar, geri dönüştürülebilir kağıt, plastik, lastik, cam atıklar, katı atıklar ve ambalaj atıkları gibi her türlü atıkların toplanması, taşınması ayrıştırılması aktarılması, termik ve biyolojik ve benzeri işlemlerle bertaraf ve geri kazanımı ile ilgili tesislerin kurulması, işletilmesi, katı atıkların depolanması ve bertarafı tesis ve depo inşaatı, işletilmesi, tesis ile ilgili ekipmanların sağlanması, yedek parça temini satışı ithalat ve ihracat faaliyetlerini yapmak,çöp suyu, atık su ve içme sularının arıtılması değerlendirilmesi ve geri kazanımı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer...