27 / 04 / 2024

ERA Türkiye ofis

ERA Türkiye ofis

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

ERA Türkiye ofis sayısını 35'e yükseltti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. İzmir’e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35’e yükseltti.

ERA Türkiye ofis sayısını 35'e çıkardı!

Uluslararası gayrimenkul şirketi ERA. ekonomiye oian güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. Bu kapsamda son olarak İzmir'e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35'e yükseltti.

ERA Türkiye’den İstanbul Anadolu Yakası’nda iki ofisi birden hizmete aldı!

Türkiye’de gayrimenkul alanında dünya standartlarını benimseyen ve de ‘Nitelikli Gayrimenkul Pazarlama’ ilkesini kendisine prensip edinen ERA Türkiye, İstanbul Anadolu Yakası’nda iki ofisi birden hizmete aldı.

ERA Türkiye’nin yeni ofisi Beyoğlu’nda!

2014 yılı hedefleri doğrultusunda hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye, bayi ağına bir yenisini daha ekledi. ERA Türkiye’nin yeni bayisi oaln ERA Pasha, Beyoğlu’nda faaliyet gösterecek.

ERA Türkiye'nin yeni ofisi ERA Meksa hizmete açıldı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası 2014 yılında hızlı büyümesini sürdürüyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Meksa, Bağdat Caddesi Feneryolu’ nda faaliyet göstermeye başladı...

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Spotify Türkiye'de ofis açacak!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun yayın lisansı olmaması nedeniyle uyarıda bulunduğu Spotify, lisans almaya ve Türkiye'de ofis açmaya karar verdi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Türkiye’deki ofis pazarı nereye gidiyor?

Türkiye ofis piyasasını şekillendiren üç kentin toplam A sınıfı ofis stoku 8,5 milyon metrekareyi buluyor. Bunun da 2023’e kadar 11 milyona ulaşacağı tahmin ediliyor.

RE/MAX Türkiye 2019'da 40 ofis açacak!

Gayrimenkul danışmanlığı şirketi RE/MAX Türkiye, 2019'da 40 ofis açacak. Böylece en az bin gayrimenkul danışmanı daha ekibe dahil edilecek. Franchise giriş bedeli büyük şehirlerde 32 bin dolar, küçük şehirlerde ise 16 bin dolar seviyelerinde bulunuyor.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

ERA Türkiye ofis Haberi

ERA Türkiye ofis

EM Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor. ABD merkezli uluslararası gayrimenkul devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. Türkiye ekonomisine ve potansiyeline güvenin bir göstergesi olarak yatırımlarını kesmeden sürdüren ERA, şimdi de Kuşadası bölgesinde faaliyet göstermek için önemli bir anlaşmaya imza attı. Türkiye'nin en büyük ofisi olma özelliği taşıyan ERA Plus ve işbirliğine ilişkin bilgi veren ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan "Kuşadası'nda bölgenin önemli turizm profesyonellerinden Süleyman Koraş ile oğlu Gökhan Koraş ve ortakları Hüseyin Arslantürk ile yeni ofis sözleşmesi imzaladık. Ofis, yaklaşık 3 bin metrekarelik alanı ile bölgenin hatta Türkiye'nin en büyük ofisi olacak" dedi. Ofisin kısa bir sürede 50 gayrimenkul danışmanına ulaşma, 40 giydirilmiş araçlık bir filo oluşturma gibi hedefleri bulunuyor. 6 katta faaliyet gösterecek olan...