29 / 03 / 2024

Era Türkiye şube sayısı

Era Türkiye şube sayısı

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Gözlemio Türkiye'de 5 yılda 100 şube açacak!

Gözlemio, geleneksel gözleme lezzetini kurumsal bir formata dönüştürdü. İlk şubesi Şişli'de açılan Gözlemio'nun kurucuları, 5 yılın sonunda Türkiye genelinde 100 şube açmayı hedeflediklerini belirtti...

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

Türkiye Emlak Bankası İzmit’e şube açtı!

2001 yılında kapanan Türkiye Emlak Bankası, İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan Yürüyüş Yolu üzerinde yeni şube açtı. Banka şube açarak büyümeyi hedefliyor...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Türkiye Finans Gaziantep'te şube açtı!

2018 yılında 20 yeni şube açılışı yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehiri olan Gaziantep'te yeni bir kurumsal şube açtı. 

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

Era Türkiye şube sayısı Haberi

Era Türkiye şube sayısı

Girişimci ve fütürist kimliğiyle bilinen Alphan Manas, Ekim 2020 tarihinde Ülke Başkanı olduğu Era Real Estate Türkiye’nin çalışmalarına ivme kazandırmayı sürdürüyor. 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşmayı planlayan Era Real Estate Türkiye, böylece Türkiye’de ilk 3 emlak markası arasında yer alacak. Toplamda 6 kıtada ve 39 ülkede, 3 binin üzerinde ofis ve 40 bini aşkın danışmanı bulunan Era Real Estate’nin özellikle Avrupa’daki bilinirliğinden faydalanan  Era Real Estate Türkiye ofisi, sahil bölgelerinde güçlenmeyi sürdürüyor.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, ülke genelinde toplamda 30 şube ile hizmet verdiğini, 2021 yılı sonunda bu rakamı 40’a, 2022 sonunda 100’e, 2023 yılı sonunda ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını kaydetti.

Era şubelerinin ağırlıklı...