27 / 04 / 2024

erbil gayrimenkul varlığı

erbil gayrimenkul varlığı

Bir süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden şovmen Mehmet Ali Erbil, kiralar sayesinde geçindiğini ancak kira ücretlerini toplamakta zorluk çektiğini dile getirdi. 

Mehmet Ali Erbil: Gayrimenkullerimi çocuklarıma verdim!

Vasiyeti için açıklama yapan şovmen Mehmet Ali Erbil, gayrimenkullerini çocuklarının üzerine yaptırdığını dile getirdi.

Sinpaş GYO 2023 yılının üçüncü dönemindeki toplam varlığı 21.856 milyar TL!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal raporunu ve sorumluluk beyanını yayımladı. Söz konusu dönemde şirketin toplam varlığı 21.856 milyar TL oldu.

Koza Altın'dan 760 milyon liralık gayrimenkul satışı!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) KAP'a yaptığı açıklamada şirkete ait toplam 48 gayrimenkulün satılmasına karar verildiğini duyurdu. Verilen detaylara göre, Duran varlık satışından kaynaklanan toplam gelir ise 760 milyon 10 bin 794 TL şeklinde hesaplandı.

Yükselen Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Can İduğ tarafından kuruldu.

Yurt dışında gayrimenkulü olanlar da Varlık Barışı'ndan faydalanacak! Başvurular alınmaya başlanacak

Hükünetin gündemine aldığı yeni Varlık Barışı düzenlemesiyle yurt dışında bulunan ancak yasa kapsama girmeyen taşınmazlar 31 Mart 2023'e kadar kapsamdaki varlıklara dönüştürülerek uygulama çerçevesinde Türkiye'ye getirilebilecek.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Evergrande, varlıklarını satacak mı?

Çinli dev gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande, nakit darboğazında kaldı. Haftalardır gündemden düşmeyen şirket, bu sefer de varlıklarının satışı iddiasıyla gündemde.

Liderlerin ve milyarderlerin gizli gayrimenkul varlıkları sızdırıldı!

Pandora Papers; birçok lider ve milyarderin denizaşırı ilişkilerini ortaya çıkarıyor. Belgelerde, pek çok lider ve milyarderin servetlerini irdelendi.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

Norveç Varlık Fonu gayrimenkul yatırımlarından yüzde 4,6 getiri elde etti!

Piyasa değerleri hakkında açıklama yapan Norveç Varlık Fonu 30 Haziran 2021 itibarıyla gayrimenkul yatırım fonlarından yüzde 4,6 getiri elde ettiğini açıkladı.

Vatikan'ın mal varlığı açıklandı: Gayrimenkullerin yüzde 14'ü kirada!

Vatikan’ın mal varlıkları ve yatırımlarından sorumlu birimi Apsa tarafından yayımlanan belgelerde, bu 5 bin gayrimenkulün 4 bin 51’inin İtalya'da olduğu belirtildi. Apsa Başkanı Nunzio Galantino tarafından yapılan açıklamada, Vatikan’ın gayrimenkullerinin yüzde 14’ünün kirada olduğu belirtildi.

Yuanhe Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuanhe Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  200 bin TL sermaye bedeli  Varlık Şen tarafından kuruldu.

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat  Anonim Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alphan Akgül tarafından kuruldu.

erbil gayrimenkul varlığı Haberi

erbil gayrimenkul varlığı

Evinde geçirdiği kaza sonrasında zor zamanlar yaşayan şovmen Mehmet Ali Erbil ekonomik olarak da sıkıntılı günler içerisinde. TV100'de yer alan habere göre; Erbil sadece kira ücretleriyle geçinebildiğini dile getirdi.

Başka bir geliri olmadığını aktaran şovmen kira ücretlerini toparlayamadığını bu nedenle de maddi anlamda zorlandığını dile getirdi.

Mehmet Ali Erbil: Gayrimenkullerimi çocuklarıma...