29 / 03 / 2024

Erbosan Erciyes Boru nerede

Erbosan Erciyes Boru nerede

Erbosan Erciyes Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyes Boru SPK başvurusu sonuçlarını yayınladı.

Erbosan Erciyes Boru sorumluluk beyanını yayınladı!

Erbosan Erciyes Boru Sanyi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyes Boru Sanyi ve Ticaret sorumluluk beyanını yayınladı.

Erbosan Erciyas Boru riskin erken saptanması komitesi oluşturuyor!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyas Boru riskin erken saptanması komitesi oluşturuyor.

Erbosan Boru sorumluluk beyanını yayınladı!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı...

Erbosan Erciyas Boru pay alım teklif bilgi formunu yayınladı!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyas Boru pay alım teklif bilgi formunu yayınladı.

Erbosan Erciyes Boru SPK başvurusu sonuçlarını yayınladı!

Erbosan Erciyes Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyes Boru SPK başvurusu sonuçlarını yayınladı.

Erciyes'e, Kayseri'nin nüfusu kadar fidan dikilecek!

"Erciyes'in eteklerinde bozuk mera alanları vardı. Erciyes Dağı çevresinde Kayseri'de yaşayan 1 milyon 350 bin insan adına 1 milyon 350 bin fidan sloganıyla proje başlattık" dedi

Atatürk Havalimanı'nda uçaklara yakıt sağlayan boru hattı delindi!

Atatürk Havalimanı'ndaki onarım ve yenileme projesi kapsamındaki çalışma sırasında uçaklara yakıt sağlayan NATO'ya ait boru hatlarından biri hasar gördü. Karayoluna sızan yakıt nedeniyle trafik tek şerite indirildi.

Erciyes Üniversitesi betonu lifle sağlamlaştırdı!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) öğrencisiHüseyin Özdemir, inşaatlarda betonu sağlamlaştırmak için kullanılan demir ve çelik çubukların yerine karbon, cam ve bazalt lifleri kullanarak "daha dayanıklı" beton panel geliştirdi.

Irak- Ceyhan petrol boru hattı inşaatı tamamlandı!

Kuzey Irak ' tan Kerkük - Ceyhan ' a bağlanan petrol boru hattının kapasitesinin artırılması için başlatılan inşaatın tamamlanmasıyla dün itibariyle petrol akışı yeniden başladı...

Özbal Çelik Boru faaliyet raporunu yayınladı!

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş. faaliyet raporunu yayınladı.

Özbal Çelik Boru siparişleri ile ilgili sipariş verdi!

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Tahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru siparişleri ile ilgili sipariş verdi.

Kayseri-Erciyes yolu sel nedeniyle ulaşıma kapatıldı!

Kayseri'de etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Kayseri'de etkili olan sel nediyle Kayseri-Erciyes yolu sel nedeniyle ulaşıma kapatıldı, çok sayıda araç dere yatağına sürüklendi, bazı evleri su bastı.

Kocaeli Körfez Yarımca Köyü Denizaltı Boru Hattı imar planı askıya çıktı!

Kocaeli Körfez Yarımca Köyü kıyı kesiminde 1/1000 ölçekli Dolfen, Açık Platform ve Denizaltı Boru Hattı Uygulama İmar Plan teklifi bugün askıya çıktı. Planlar 19 Eylül'de askıdan inecek...

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş yönetim kurulu üyelerini açıkladı!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin bugün Kamu Aydınlatma Platfırm'unda yaptığı yazılı açıklamada Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

Erbosan Erciyes Boru nerede Haberi

Erbosan Erciyes Boru nerede

Erbosan Erciyes Boru tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 23.09.2014 tarih ve 2014/27 sayılı haftalık bülteninde, Şirketimizin, 5.220.000 TL nominal değerli sermayesi içerisinde 92 TL nominal değerli A grubu imtiyazlı paylara tanınan Şirket mevcudunun tasfiye halinde dağıtılmasında öncelikli %10 pay alma ve dağıtılabilir karın dağıtımında öncelikli %10 kar alma imtiyazının değerinin, imtiyazlı pay sahiplerine Şirket tarafından ödenmesi suretiyle söz konusu imtiyazların kaldırılması ve 92 TL nominal değerli A grubu payların 92 TL nominal değerli C grubu paya dönüştürülmesi suretiyle Şirket esas sözleşmesinin 7 nci ve 26 ncı maddeleri ile Şirketin müddetine ilişkin Şirket esas sözleşmesinin 6 ncı maddesine ilişkin tadil metnine uygun görüş verilmesi talebimiz, pay alım teklifi işleminin tamamlanması şartıyla Sermaye Piyasası Kurulu tarafından olumlu karşılanmıştır.


Ayrıca, yine aynı...