05 / 12 / 2025

erciş Kentsel Dönüşüm toplantısı

erciş Kentsel Dönüşüm toplantısı

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm ihalesi 15 Mayıs'ta!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erciş'te hayata geçecek kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi verdi. Çifti, dönüşüm ihalesinin 15 Mayıs'ta gerçekleşeceğini söyledi.

Van Erciş Kentsel Dönüşüm projesi halka anlatıldı!

Van’ın Erciş ilçesinde TOKİ ile Erciş Belediyesi arasında 2012 yılında imzalanan protokoller kapsamında başlatılan Van Erciş Kentsel Dönüşüm projesi halka anlatıldı.

Erciş'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Yaklaşık üç yıldır ilçenin gelişimi önünde büyük bir engel teşkil eden kentsel dönüşüm acil kamulaştırma kararının alınması ile birlikte sona eriyor.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Van'ın Erciş İlçesi'nde kangren haline gelen ve esnafın yatırımlarının önünü kapatan kentsel dönüşüm projesi nihayet hayata geçiyor. Yaklaşık üç yıldır ilçenin gelişimine engel kentsel dönüşüm acil kamulaştırma kararının alınması ile birlikte sona eriyor.

Ömer Çaha, Erciş'in kentsel dönüşüm sorunlarına çözüm arıyor!

AK Parti Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ağrı'daki mitingine katılarak, Erciş ilçesinin kentsel dönüşüm ve TOKİ sıkıntısının çözümü ile ilgili hazırladığı raporu kendisine sundu.

Ömer Çaha: Erciş'in kentsel dönüşüm sorunlarını çözeceğiz!

AK Parti Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, Erciş'e hizmet etmenin bir şeref ve gurur olduğunu ifade ederek, kentsel dönüşümü çözeceklerinin müjdesini verdi.

DenizBank'tan Erciş'e kentsel dönüşüm desteği!

DenizBank, 'Kentsel Dönüşüm' adı altında düzenlediği toplantıda deprem sonrası hasar gören ve tehlike arz eden binaların dönüşümü konusunda hayata geçirdiği yeni çalışmaları Vanlı depremzedelerle paylaştı.

Depremler kentsel dönüşümü öncelik haline getirdi!

1999'da yaşanan Marmara Depremi, 12 Kasım 1999'da yaşanan Düzce depremi, 19 Mayıs, 23 Ekim ve 9 Kasım 201 l'de sırasıyla yaşanan Simav, Van ve Erciş depremlerinde ortaya çıkan can ve mal kayıpları "kentsel dönüşümü" Türkiye'nin önceliği haline getirdi.

Erciş'te kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Erciş'te kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Fatih Çiftci, Erciş ilçesinde merkezi hükümet tarafından yaptırılan yatırımları yerinde inceleyerek ilgilerden bilgi aldı....

Erciş kentsel dönüşüm projesinde start verildi!

Va n'da 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Erciş ilçesinde, Başbakan Erdoğan 'ın telekonferansla katıldığı törenle kentsel dönüşüm projesinin startı verildi

İşte kentsel dönüşümün yol haritası!

Zaman, Van depreminden sonra gündeme gelen kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiği konusunu şžehircilik Bakanlığı'nın acil öncelik verdiği illerin yöneticileri ve uzmanlarıyla masaya yatırdı

Erdoğan Bayraktar, üç adımda kentsel dönüşümü açıkladı!

çevre ve şžehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kentsel Dönüşüm Yasası'nın ocakta Meclis'te olacağını açıkladı

erciş Kentsel Dönüşüm toplantısı Haberi

erciş Kentsel Dönüşüm toplantısı

Van’ın Erciş ilçesinde yapılması planlanan kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesiyle ilgili tanıtım toplantısı Erciş Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı. 

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu toplantıda yaptığı açıklamada Millet Bahçesi'nin de yer aldığı proje ile birlikte şehrin daha da yaşanabilir hale geleceğini belirtti. 

Söz konusu alanda gerekli inceleme ve çalışmalarının yapıldığını söyleyen  Mehmetbeyoğlu, "En kısa sürede hak sahipleriyle uzlaşma görüşmeleri yapılacak. Bu projenin ilçemize kazandırılmasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'a, siyaset kurumunun kıymetli temsilcilerine teşekkür ediyor, projenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi. AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekiplerinin saha çalışmalarını tamamlayıp paydaşlarının onaylıyla bu projeyi gerçekleştirmek isteklerini söyledi.

Arvas değerlendirme toplantısında...