19 / 04 / 2024

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamında Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Erciyes Dağı'nda Anadolu'da yüzyıllardır kullanılan çatal değnekler aracılığıyla termal su bulundu.

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi 3 bin kişiye iş imkanı sağlayacak!

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cıngı: "Özel müteşebbislerin de yapacağı yatırımlarla Erciyes için harcanan miktarın 300 milyon avroyu geçeceğini düşünüyoruz. Proje tamamlandıktan sonra Erciyes'te en az 3 bin kişiye iş imkanı doğacak"

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamındaki 15 tesis 9 Şubat'ta açılıyor!

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi 3. etap kapsamında yapımı tamamlanan 15 tesisin açılışı 9 Şubat'ta açılacak. Açılışta TRT Sanatçısı Ahmet Tekkuş ile Rock grubu Koray Haklı ve Orkestrası'nın konseri yer alacak.

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri satışa çıktı!

TOKİ'nin projelendirilerek inşaatı tamamlanan Kayseri Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri 242 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

Kayseri Büyükşehir'den 12.4 milyon TL'ye satılık otel arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erciyes Mahallesi'nde bulunan otel arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Kayseri'ye Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Kayseri Büyükşehir'den yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Tekir Yaylası, Gültepe Mahallesi ve Şehir Hastanesi karşısında yatırımcılar için yeni fırsatlar sunuyor.

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Kayseri Büyükşehir ihalelerine yatırımcılardan yoğun ilgi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi’ndeki konut+ticaret alanı arsalarının satışı ve Erciyes’teki dükkanların kiralanması işi için iki ayrı ihale gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için start verdi.

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi Haberi

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi


Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamında Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Erciyes Dağı'nda Anadolu'da yüzyıllardır kullanılan çatal değnekler aracılığıyla termal su bulundu. 


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İç Anadolu'nun en yüksek dağı Erciyes'i uluslararası standartlarda kayak merkezi haline getirebilmek için büyük bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi.


Bu kapsamda Erciyes'te 26 milyon metrekarelik alanın tapusunu aldıklarını belirten Özhaseki, "300 milyon avro bedelli bir proje geliştirdik. Bu kadar büyük bir harcama yaparken merkezin sadece kışın kayak yapılabilen bir alan olarak kalmasına gönlümüz razı olmadı. Erciyes'te yazın ve kışın da çok farklı aktivitelerin yapılması gerektiğini düşündük" dedi.


Volkanik bir dağ olan Erciyes'in etrafında onlarca hamam olduğunun bilindiğini dile getiren Özhaseki, şunları kaydetti:


"Bu hamamların suyu mutlaka...