19 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar açıklama

Erdoğan Bayraktar açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: "Afet riski taşıyan binaların dönüştürülmesi kapsamında, vatandaşlarımız iş yaparken harç, alım satım vergisi, KDV ödemeyecekler. Bunlardan muaf olacaklar" dedi.

Kentsel dönüşümde yıl sonuna kadar 200 bin ev yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm projesi kapsamında şimdiye dek 50 bin adet riskli binanın yıkıldığını ve sene sonuna kadar bu rakamın 200 bine ulaşacağını ifade etti...

Erdoğan Bayraktar'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir dönem Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevini de yürüten Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bayraktar, kentsel dönüşümün ana hedefinin tüm Türkiye’yi salaş, kaçak ve afet riski taşıyan binalardan kurtarmak olduğunu söyledi.

Erdoğan Bayraktar, Vatan Teknoloji Koleji'ni açıyor!

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni 2019-2020 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Erdoğan Bayraktar, Halkalı'da Teknoloji Meslek Lisesi açtı!

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'yle protokol yapıp üniversitenin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni eğitime açtı. 

Erdoğan Bayraktar Trabzon'a 30 milyon liraya cami yaptırıyor!

Çevre eski Bakanı Erdoğan Bayraktar memleketi Trabzon’a 20 bin kişilik cami yapmak için kolları sıvadı Tac Mahal’i andıracak camide piknik ve spor alanları, trafik eğitim parkuru, go-kart pisti, restoran ve 1461 Şehitleri Müzesi bulunacak.

Erdoğan Bayraktar'dan 'Muhteşem Dönüşüm' haberine yanıt!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve ailesinin 2 yıl önce 42 milyon liraya aldığı Koşuyolu’ndaki 10 dönümlük arsanın tek binayla kentsel dönüşüme sokulmasını içeren haberle ilgili Bayraktar açıklama yaptı.

Erdoğan Bayraktar'a Afrika'dan iş teklifi!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir kaç Afrika ülkesinden teklif aldığını belirterek, “50 binle 100 bini bulan toplu konut projelerinin başına geçmemi istiyorlar. 4-5 aydır görüşüyorum ama kabul etmedim” dedi.

Afrika'dan Erdoğan Bayraktar'a iş teklifi! Toplu konut projelerinin başına mı geçecek?

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir kaç Afrika ülkesinden teklif aldığını belirterek, “50 binle 100 bini bulan toplu konut projelerinin başına geçmemi istiyorlar. 4-5 aydır görüşüyorum ama kabul etmedim” dedi.

Erdoğan Bayraktar'dan büyük operasyon açıklaması!

Çevre Şehiriclik Bakanı Erdoğan Bayraktar yürütülen bir soruşturma kapsamında 17 Aralık 2013 tarihinde gözaltına alınan ve içlerinde oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da bulunduğu operasyon ile ilgil ibir açıklama yaptı...

Zafer Çağlayan ve Erdoğan Bayraktar'dan operasyon açıklaması!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar oğullarının gözaltına alınmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Bakanlar Çağlayan ve Bayraktar' ın açıklamaları şöyle...

BM’den Erdoğan Bayraktar’a teşekkür mektubu geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a BM’den teşekkür mektubu geldi. Barselona Sözleşmesi 18. Taraf Ülkeler Toplantısında göstermiş olduğunuz takdire şayan koordinasyondan ötürü en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz ifadelerine yer verildi...

Erdoğan Bayraktar: İmara aykırı yapı ifşa edilecek!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, sahil operasyonu kapsamında 'denize sıfır' diye verilen gazete ilanlarını bile takip ettiklerini belirterek, hazırlıkları süren İmar Kanunu'na "çivi çakma" formülü getireceklerini açıkladı...

Erdoğan Bayraktar: Reina'yı ya halka açın, ya yıkın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar imar planı ile ilgili Reina'yla ilgili değerlendirmede bulundu. Erdoğan Bayraktar, ' Reina'yı ya halka açın, ya yıkın ' dedi.

Erdoğan Bayraktar yarın Tekirdağ'da toplu açılış törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ programına katılacak. Program kapsamında Tekirdağ'da Başbakan Erdoğan ve Bakan Bayraktar toplu açılış töreni yapacak...

Erdoğan Bayraktar açıklama Haberi

Erdoğan Bayraktar açıklama


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Afet riski taşıyan binaların dönüştürülmesi kapsamında, vatandaşlarımız iş yaparken harç, alım satım vergisi, KDV ödemeyecekler. Bunlardan muaf olacaklar" dedi. 

     Bazı temaslarda bulunmak üzere Tokat'a gelen Bayraktar, Vali Mustafa Taşkesen'i makamında ziyaret etti. 

     Bakan Bayraktar, bir gazetecinin Reyhanlı'daki patlamaların ardından Suriye sınırına güvenlik duvarı yapılmasının gündeme geldiğini hatırlatması üzerine, bununla ilgili çalışmaların, analiz ve araştırmaların sürdüğünü söyledi. 

     2014'te 3 seçim yapılacağı iddialarının sorulması üzerine de Bayraktar, "Bu da çalışma aşamasında. Ülkenin menfaatleri doğrultusunda, en doğrusu, en güzeli neyse onlara çalışıyoruz. Halkımızın menfaati, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi, istikrarın devam etmesi için en doğrusu neyse bunu yapmak için gayret ediyoruz" diye konuştu. 

     

     -"Tokat'ın yüzde 90'ı 1. derecede deprem bölgesi"- 

   ...