18 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm açıklaması

Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm açıklaması

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm uygulamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bayraktar, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümü eleştirdi.

Erdoğan Bayraktar belediyelerle kentsel dönüşüm görüşmesi yaptı!

Geçen hafta tüm İstanbul İlçe ve Belediye Başkanları ile biraraya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu hafta belediyeleri tek tek ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Erdoğan Bayraktar'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir dönem Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevini de yürüten Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bayraktar, kentsel dönüşümün ana hedefinin tüm Türkiye’yi salaş, kaçak ve afet riski taşıyan binalardan kurtarmak olduğunu söyledi.

Erdoğan Bayraktar'dan Fikirtepe'deki kentsel dönüşüme tepki!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm uygulamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bayraktar, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümü eleştirdi.

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar dönüşüm sürecini eleştirdi!

Kentsel dönüşüm sürecinin hızlanması gerektiğini belirten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, süreci tıkayanları ve açık gözlülük yapanları devletin temizlemesi gerektiğini söyledi. İşte açıklamaları...

Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm haberine yanıt verdi!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar İstanbul Koşuyolu’nda 42 milyon TL’ye aldıkları 10 dönümlük arazinin tek bir bina ile kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki gösterdi.

Erdoğan Bayraktar'dan 'Muhteşem Dönüşüm' haberine yanıt!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve ailesinin 2 yıl önce 42 milyon liraya aldığı Koşuyolu’ndaki 10 dönümlük arsanın tek binayla kentsel dönüşüme sokulmasını içeren haberle ilgili Bayraktar açıklama yaptı.

Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm insanımızın canını korumaya yönelik bir projedir!

Erdoğan Bayraktar, "Kentsel Dönüşüm; insanımızın canını korumaya yönelik, İnsanımızın hayat hakkını öne alan bir projedir. Aynı zamanda enerji tasarrufuna ve çevreye duyarlı yerleşimler oluşturmaya yönelik bir projedir" diye konuştu....

Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm canlılık getirecek!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, " Türkiyeıde gayrimenkul sektörünün şehircilik anlayışı içinde ve de bilime dayalı bir şekilde gelişmesi en büyük arzumuzdur " dedi...

Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşümde üzerimize düşen her şeyi yapacağız!

Erdoğan Bayraktar, ilkim değişikliği ve çevre sorunlarıyla ilgili, 'Biz Türkiye olarak kim ne yaparsa yapsın, insanların geleceğini ilgilendiren bu ortak problemi çözmek için üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz' dedi...

Erdoğan Bayraktar Ankara'da dönüşüm projesi temel atma törenine katılacak!

Erdoğan Bayraktar Ankara'da Kentsel Yenileme Projesi temel atma törenine katılacak. Etkinlik saat 14.30' da Ankara Mamak'ta Anayurt Mahallesi Muhtarlık binasının hemen yan tarafında düzenlenecek...

Erdoğan Bayraktar: Kastamonu'yu eski görkemine kavuşturacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kastamonu’nun eski ve köklü bir tarihe sahip olduğunu belirterek, “Candaroğullarından, Selçuklulardan gelen ve daha eski devirlerden gelen yapılarını kentsel dönüşümle ortaya çıkartacağız....

Erdoğan Bayraktar: Van'ı baştan başa yeniledik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm kapsamında bugüne kadar Van’da 149 hektarlık bir alanın Bakanlar Kurulu Kararı ile riskli alan ilan edildiğini söyledi...

Erdoğan Bayraktar: Şehirlerimizin fotoğrafını değiştireceğiz!

Bakanlığının kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin Diva Business Dergisi'ne açıklamalar yapan Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Hedefimiz yaşanılır çevre ve marka şehirler" diye konuştu..

Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm açıklaması

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm uygulamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bayraktar, sosyal medya hesabından kentsel dönüşüme tepki gösterdi. 

Bayraktar, İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm uygulamasıyla ilgili tepkisini dile getirerek paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

“Bidayette İstanbul Büyükşehir belediyesinin, Emsal:5,5 gibi yüksek yoğunluk vererek başlattığı Kentsel Dönüşüm; Hem Fikirtepe'de yaşayanları mağdur etti ve hem de Türkiye çapında başlatılan Kentsel Dönüşüm Seferberliğinin önünü tıkadı….!Heyhat !”

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter...