29 / 03 / 2024

erdoğan kripto para açıklaması

erdoğan kripto para açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütüphane Söyleşileri programında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para ve Elon Musk üzerine flaş açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Konut fırsatçılarına ceza yağacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın lokmasına kasteden fırsatçılara göz açtırmadıklarını kaydederek, yanıltıcı ilan verilmesi ya da bu konuda zafiyet gösterilmesi halinde 100 bin TL'ye kadar idari para cezası uygulayacaklarını söyledi.

Kripto para borsası Binance 1.000'den fazla çalışanını işten çıkardı!

Kripto para borsası Binance'den son dakika haberi geldi. Binance 1.000'den fazla çalışanı işten çıkardığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

İngiliz gazeteden çarpıcı seçim analizi: Erdoğan’ın politikaları Türkiye’nin ekonomisine zarar veriyor!

İngiliz Financial Times, seçim öncesi Türkiye ekonomisini analiz etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ekonomideki risklere dikkat çekilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın para politikalarının ekonomiyi tehdit ettiği ileri sürüldü.

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto para düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Kasım 2021 tarihinden beri düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Umutlar tükeniyor.

Kira yardımı ne kadar süreyle verilecek, kimler kaç para alacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği detaylar!

Adıyaman’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada, depremzedelere yapılacak kira yardımının detaylarını açıkladı. İşte Erdoğan’ın yüzbinlerce kişiyi ilgilendiren önemli açıklamalarının detayları…

Erdoğan canlı yayında duyurdu! Depremzedeye 10 bin TL para ve kira yardımı geliyor!

Deprem bölgesindeki incelemelerine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün de depremzedeler için önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan’ın Adıyaman’daki açıklamalarından önemli satır başları…

Kripto para borsası FTX’ten şok duyuru! 415 milyon dolarlık kripto para çalındı!

Kripto para borsaları ile ilgili gelen olumsuz haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Ancak son gelen bir haber, yatırımcıların tadını iyice kaçıracak türden. Son dönemlerde ismi sürekli skandallarla anılan kripto para borsası FTX ile ilgili piyasaları sarsacak çok önemli bir gelişme daha yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik uyarı! Kripto para kumarlarına yönelmeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Blokzincir İstanbul' programında  gençlere kripto paralarla ilgili kritik bir uyarılarda bulundu. 

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Erdoğan 'Sıcak bakmıyorum' demişti! Kripto para düzenlemesi şekillenmeye başladı! İşte detaylar

Erdoğan'ın yardımcısı Fuat Oktay'ın önerliğinde tertip edilen toplantıya Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de katıldı.

Erdoğan'dan son dakika kripto para açıklaması: Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütüphane Söyleşileri programında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para ve Elon Musk üzerine flaş açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Kripto paraya yasal düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kripto paraları değerlendirdi. MYK'da kripto paralar da gündemdeyken, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın önümüzdeki günlerde kripto para temsilcileriyle bir görüşme daha yapacağı öğrenildi..

Kripto para yasası meclise gelmek için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kripto para yasasının da hazır olduğuna, yakında meclise geleceğine dikkat çekti. 

erdoğan kripto para açıklaması Haberi

erdoğan kripto para açıklaması

Dün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı günü adına Millet Kütüphanesi’nde Kütüphane Söyleşileri programı gerçekleştirildi. Söz konusu programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para ve Elon Musk ile ilgili son dakika açıklamaları yaptı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kripto para ile ilgili o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan kripto paralarla ilgili olarak şunları söyledi: "Elon Musk ile yaptığımız görüşme uzaya göndereceğimiz uzay aracı ile ilgili konuydu. Müşterek hareket edebileceğimizi konuştuk. Kripto para konusunda arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Ben kripto para olayına sıcak bakmıyorum. Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla adım atmanın doğru olmadığına inanıyorum."

Bitcoin'den 7 hafta üst üste kayıp! Analistler kötü haberi şimdi verdi: Bitcoin fiyatları daha derine İnebilir!

Kriptocuların yüzde 70'i...