25 / 04 / 2024

ergene TEKMÜSKOOP Sanayi Sitesi

ergene TEKMÜSKOOP Sanayi Sitesi

TEKMÜSKOOP Orta Ölçekli Sanayi Sites projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, 30 yıldır ülke için üzerilerine düşen ne varsa yapmaya çalıştıklarını söyledi...

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen OSB'ye mahkemeden dur kararı!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Tekirdağ 1. İdari Mahkemesi’nde görülen davada yürütmeyi durdurma kararı alındı. TMMOB Tekirdağ Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Polat, konuya ilişkin konuştu.

Tekirdağ Ergene'de plastik sanayi sitesi inşaatı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde kurulacak plastik sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Ergene'de tarım arazilerine sanayi alanı yapılmasına tepki!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen PAKOP plastik sanayi alanı için düzenlenen halkı bilgilendirme toplantısı, tepkiler üzerine yapılmadı. 'Tarım yapılamaz' raporu verilen arazide tarım yapıldığına dair fotoğraflarla toplantıya katılanlar, açıklamalarda bulundu.

TEKMÜSKOOP Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

TEKMÜSKOOP Orta Ölçekli Sanayi Sites projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, 30 yıldır ülke için üzerilerine düşen ne varsa yapmaya çalıştıklarını söyledi...

Ergene 2 OSB'de 155.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi 732 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 155 milyon 817 bin 605 TL'ye ihale ediyor.

Ergene Belediyesi'nden 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Ergene Belediyesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesinde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Ergene Belediyesi'nden 37.9 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ergene Belediyesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan 8 adet müstakil arsayı satıyor. İhale, 24 Ekim'de gerçekleşecek..

Ergene Velimeşe OSB'de 16,4 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Ergene Belediye Başkanlığı Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan iki adet arsa satışa çıkarıyor, gayrimenkullerin toplam satış bedeli 16,4 milyon TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Ergene'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Çorlu 3. İcra Dairesi ,Tekirdağ Ergene 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. İhalesi 3 Mayıs'ta gerçekleşecek fabrikanın satış bedeli 5 milyon 653 bin 428 TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Ergene Nehri 4 milyar maliyetle kurtarılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ''Ergene Nehri 4 milyar maliyetle kurtarılacak. Planlı bir döneme geçtik ve artık herkes istediği yere organize sanayi bölgesi kuramıyor.'' dedi.

Ergene Havzası'nda risk analizi yapılacak!

Ergene Havzasında hava kirliliği ve buna bağlı sağlık risklerinin araştırılması için TÜBİTAK destekli proje kapsamında Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı gibi yerleşim ve sanayi bölgelerinde oluşan hava kirleticileri belirleniyor.

Ergene Havzası Eylem Planı masaya yatırıldı!

Ergene Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriye Atıksu Arıtma Tesisi Şantiyesi toplantı salonunda Ergene'deki muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda Ergene Havzası Eylem Planı masaya yatırıldı

ergene TEKMÜSKOOP Sanayi Sitesi Haberi

ergene TEKMÜSKOOP Sanayi Sitesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan MÜSİAD Milli Üretim Üssü "TEKMÜSKOOP Orta Ölçekli Sanayi Sitesi" projesinin temel atma törenine katıldı. Kaan, burada yaptığı konuşmada, 30 yıldır ülke için üzerilerine düşen ne varsa yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kaan, "Bizler, MÜSİAD olarak 30'uncu yılımıza tazelenme düsturuyla girdik. Yeni dünyanın yeni paradigmalarını da gözeterek, geride kalmamak adına yeni bir hikaye yazmak adına bu yola koyulduk" dedi.

Kaan, günümüzde milli güç unsurlarının değiştiğini, klasik iktisat teorilerinin, yeni iktisadi mimariyi açıklamakta yetersiz kaldığını söyledi. 

Bu durumda tazelenme ve senkronize olunması gerektiğini ifade eden Kaan, şunları söyledi;

"Eskiden toprak, askeri güç, insan ve para olarak sınanmış olan ulusal güç unsurları, bugün hemen...