24 / 04 / 2024

Eric Schneiderman

Eric Schneiderman

Donald Trump'ın üniversitesi, gençleri iş vaadiyle topladı ama staj bile yaptırmadı. Emlak kralı ünlü milyarder Donald Trump'a adına kurulan üniversitede dolandırıcılık yapıldığı iddiasıyla 40 milyon dolarlık dava açıldı...

New York'taki evsizler için yeni önlemler alınacak!

New York Belediye Başkanı Eric Adams New York'taki evsizlerle ilgili yaptığı açıklamada, konu ile ilgili olarak yeni önlemler alınacağını belirtti.

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Dünyaca ünlü mimarlar üniversite öğrencileriyle bir araya geliyor!

Dünyaca ünlü mimarlar Eric Owen Moss, Hashim Sarkis ve Ian Ritchie İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencileriyle web konferansında bir araya geliyor.

Fed'in bilançosunu küçültmesi faiz politikasını etkilemez!

Fed Boston Şubesi Başkanı Eric Rosengren, Fed'in bilançosunu küçültmesinin yakında başlayabileceğini ve faiz politikasının etkilenmeyeceğini söyledi.

FED'den faiz artışı uyarısı!

ABD Merkez Bankasının (Fed) kredi artışı konusunda uyardı. Boston Fed Başkanı Eric Rosengren, bu yıl üçten fazla faiz artışı gerçekleşebileceğini belirtti.

Meksika duvarının inşaatına Fransız inşaat devi Lafarge talip!

Fransız inşaat devi LafargeHolcim, duvar için gereken çimentoyu vermeye hazır olduğunu açıklayınca Fransa kamuoyu ayağa kalktı. LafargeHolcim Başkanı Eric Olsen "Biz Amerika'da da bir numaralı çimento üreten firmayız" dedi.

FED yetkilileri 3 kez faiz artışı bekliyor!

ABD Merkez Bankası Boston Şubesi Başkanı Eric Rosengren, bankanın bu yıl en az üç kez ve ya biraz daha fazla faiz artırmasının uygun olacağını düşünüyor.

Mükemmel Sarımsakçı'dan Dallas'a Trump Hotels!

Geçen hafta Trump Hotels’in CEO’su Eric Dangizer bu markanın “Scion” adıyla çalışacağını, 4 yıldızlı statüte hizmet vereceğini açıkladı. 17 farklı görüşme yapan Dangizer’in masaya ilk oturduğu isim ise Mükemmel Sarımsakçı.

'Fikirtepe, İstanbul'un cazibe merkezi olacak!'

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen İstanbul 216 projesi, Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams'ı ağırladı. Adams, Brooklyn ile Fikirtepe arasındaki benzerlikleri anlattı. İşte ziyaretin ayrıntıları...

Fikirtepe, Brooklyn’e rol model olacak!

Kentsel dönüşüm gurusu, Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams, Türkiye’deki dönüşümün kalesi Fikirtepe’yi ziyaret etti. Şemsettin Aydın’ın misafiri olan Eric Adams, Brooklyn ile Fikirtepe arasındaki benzerlikleri anlattı.

Eric Adams, İstanbul 216 projesini ziyarete geliyor!

Kentsel dönüşümün dünyadaki en büyük örneklerinden biri olan Brooklyn’in Belediye Başkanı Eric Adams, Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de inşaatı devam eden İstanbul 216 projesini ziyarete geliyor.

Eric Cantona mültecilere ev tahsis edecek!

Manchester United'ın eski futbolcularından Eric Cantona, bir mülteci aileyi en az iki yıl boyunca evinde ağırlayacağını açıkladı.

Eric Schneiderman Haberi

Eric Schneiderman

Amerikan iş dünyasının en tartışmalı isimlerinden emlak kralı Donald Trump hakkında, adına kurulan üniversitede dolandırıcılık yapıldığı iddiasıyla 40 milyon dolarlık dava açıldı. New York Savcısı Eric Schneiderman davasında, zengin olma vaadiyle üniversiteye yazılan beş bin kadar öğrenci 35 biner dolar ödeyerek pahalı ve gereksiz seminerlere katılımının sağlandığını belirtti. 


35 BİN DOLARA BİR RESİM

İddiaya göre üniversite, öğrencileri söz verilen Trump kurumlarındaki stajlara göndermedi. Savcı, öğrencilerin Trump ile yüzyüze bile gelmediğini belirtirken, sadece dev bir Trump posterinin yanında fotoğraf çektirebildiklerini ileri sürdü. Trump'ın bilgisi dahilinde hareket eden üniversite, işadamının adı ve ününden yararlanarak öğrencileri dolandırmakla suçlandı. 


Takvim...