25 / 04 / 2024

Erkanlı Grup sakarya projeleri

Erkanlı Grup sakarya projeleri

Erkanlı, Sakarya'da 1024 odalı öğrenci evi inşa edecek Bugüne kadar daha çok kentsel dönüşüm projelerine odaklanan Erkanlı Grup, 77 bin öğrencinin okuduğu Sakarya'da Univa Student Residence adıyla öğrenci evi projesi başlatıyor.

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence projesine başladı!

ERKANLI Grup, Sakarya’da 126 milyon lira yatırımla öğrenci evi projesine başladı. 'Univa Student Residence’ adı verilen projede 512 bağımsız bölüm ve 1.024 oda yer alacak.

Engin Özkoç: Sakarya'daki depreme dayanıksız okulların yıkım kararı doğru!

Sakarya’daki depreme dayanıksız okullara yıkım kararı verildi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Öğrencilerin konaklama ihtiyaç haritası 7 Ağustos’ta açıklanıyor!

Öğrencilerin konaklama konusundaki ihtiyaç haritası 7 Ağustos’ta Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı ve Toplum Gönüllüleri Vakfı Genel Müdürü Jülide Erdoğan tarafından açıklanacak...

Rıza Hüseyin Erkanlı yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün Şişli'de yeni bir şirket kurdu.

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'ne Araplar ilgi gösterdi!

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü AssetCampus işbirliği ile Sakarya’da inşa ettiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti. 

Rıza Hüseyin Erkanlı'dan yeni şirket!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Erkanlı Grup 450 milyon TL'lik yatırıma hazırlanıyor!

Erkanlı Grup Başkanı Rıza Erkanlı 4 yeni yatırıma hazırlandıklarını söyledi. Erkanlı, 4 yatırımın toplamda 450 milyon TL’yi bulacağını, 5 yıl içinde toplam 10 bin yatak kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti...

Öğrenci evleri fark yaratacak!

Üniversite sayısının artması ve öğrenci evi ihtiyacı Univa markasını yarattı. Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa’yı anlattı..

Erkanlı Grup'tan yeni öğrenci evleri yolda!

Sakarya’da 2400 öğrenci kapasitesi olan Univa öğrenci projesini hayata geçiren Erkanlı Grup, yapacağı yeni yurtlarla 5 yılda yatak kapasitesini 10 bine çıkaracak.

Sakarya İtfaiye Grup Amirliği binası tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İtfaiye Grup Amirliği binamız tamamlandı. 16 personel ve 5 araçla Akyazı ilçemize ve bölgeye hizmet sunacağız.” dedi.

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı. Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen proje Asset Campus iş birliğiyle Sakarya’da yükseliyor. 

Sakarya Akyazı yeni itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen İtfaiye Grup Amirliği’nde sona gelindi.

Erkanlı Grup sakarya projeleri Haberi

Erkanlı Grup sakarya projeleri

Erkanlı, Sakarya'da 1024 odalı öğrenci evi inşa edecek Bugüne kadar daha çok kentsel dönüşüm projelerine odaklanan Erkanlı Grup, 77 bin öğrencinin okuduğu Sakarya'da Univa Student Residence adıyla öğrenci evi projesi başlatıyor. ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştirilecek projede, 512 bağımsız birim ve 1024 oda yer alacak. 35 metrekare ve 70 metrekare konut şeklinde tasarlanan projedeki öğrenci evleri, bağımsız birimler halinde tapuyla satılacak. Öğrenci evlerinin 35 metrekarelik daire tiplerinin peşin lansman fiyatı, 96 bin 250 TL'den başlıyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere aylık 950 TL'den başlayan taksitlerle 36 ay vadeli satış seçenekleri sunuluyor. 


Proje hakkında bilgi veren Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkam Rıza Hüseyin Erkanlı, Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde yükselecek projeye 126 milyon...