25 / 04 / 2024

Erkanlı Holding emlak fuarı

Erkanlı Holding emlak fuarı

Erkanlı Holding tarafından hayata geçirilen alternatif gayrimenkul yatırım projesi Univa Öğrenci Evleri, Avrupa’daki Türklerden de yoğun ilgi gördü. Erkanlı Holding gerçekleştirdiği satıştan 16 milyon TL’lik gelir elde etti.

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Bankalar en büyük emlakçı olacak!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'deki Palladium AVM, Tahincioğlu Holding'in borçları karşılığında Akbank'a geçmişti. Bankalar, ödenemeyen kredilerin karşılığında; firma, fabrika, konut, işyeri ve otomobil alıyor. Artık bankalar en büyük emlakçılar olacak...

Gayrimenkul sektörüne 'faiz indirimi' dopingi!

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, konut kredi faiz oranlarının düşürülmesinin yerinde ve son derece mantıklı bir adım olduğunu ifade etti. Karayel, bankaların sunduğu desteğin gayrimenkul sektörünün daha hızlı toparlanmasını sağlayacağını belirtti...

Ofislerde koronavirüs dönüşümü!

Koronanın ardından boşalan ofislerin fonksiyonları değiştirilecek. Mart ayından beri İstanbul’da bulunan 26 ofis binasının öğrenci evine çevrilmesiyle ilgili teklif aldıklarını anlatan Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, “Ofislerdeki bu talep artışını otellerin izleyeceğini düşünüyo

Gayrimenkul sektörü tapu harcı ve KDV indirimi desteğini bekliyor!

Koronavirüs ile kontrollü olarak geçilecek normalleşme sürecinde toparlanma sürecine girebileceğinden bahseden Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, “Sektörümüz tapu harcı ve KDV indirimi desteği ile kontrollü normalleşme sürecini daha iyi geçirebilir” dedi.

Univa'da satışlar dijitale taşındı!

Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, proje incelemelerinden imza aşamasına kadar olan tüm süreci dijital olarak yürüttüklerini belirtiyor.

Univa 1 ayda 10 öğrenci evini sahipleriyle buluşturdu!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, bu dönemde dijital ortamda toplam 10 adet öğrenci evi satıldı. Salgının toplum sağlığıyla beraber ekonomiyi de derinden etkilediğini kaydeden Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Bu süreçte yatırımcılarla buluşturduğumuz öğrenci e

Erkanlı Holding'ten inşaat sektöründe vergi ertelenmesine destek!

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında 16 sektörün 6 ay vergi ertelemesinden yararlanmasına karar verilmişti. Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, inşaat sektörünün de bunların arasında yer almasının son derece önemli olduğunu söyledi.

Erkanlı Holding emlak fuarı Haberi

Erkanlı Holding emlak fuarı

Almanya’nın Düsseldorf kendinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı’na katılan Erkanlı Holding, 3 günlük fuarda Kocaeli ve Düzce projelerinden 220 adet ön talep alırken 24 adetlik öğrenci evi ve iki ticari alan satışı gerçekleştirerek 16 milyon TL’lik gelir elde etti. 

Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Öğrenci Evleri’nin ilki olan Sakarya Projesi’nde Türk müşterilerinin yüzde 40’ı Avrupalı Türklerin olduğunu ifade ederek, “Evim Türkiye Fuarı’nda da aynı ilginin sürmesi bizi çok memnun etti. 220 adet ön talebin yarısına yakının Sakarya Projemize yatırım yapan gurbetçilerden oluşması ise bize ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi” diye açıklama yaptı. 

Fuarda Kocaeli ve Düzce projelerinden 220 adet ön talep alan Erkanlı Holding, 3 günde 24 adetlik öğrenci evi ve iki ticari alan...