20 / 04 / 2024

Eroğlu Holding yeni projeler

Eroğlu Holding yeni projeler

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Hasanoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e 4 yeni proje geliyor! 

Hasanoğlu Holding, Bahçeşehir'de iki tanesi Ispartakule'de, iki tanesi Bahçekent'te olmak üzere 4 yeni projeye imza atıyor. Projede lüks ve konfor aynı anda sunulacak...

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Nurettin Eroğlu: Türkiye’nin üretici gücü olmaya devam ediyoruz!

Eroğlu Holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedef edindiklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu, 2018 yılını değerlendirdi..

Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren ve yeni sektörlere girmek için kolları sıvayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu,"Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz" dedi...

Eroğlu gayrimenkul projelerinde indirimi yüzde 20’ye çıkarttı!

Eroğlu Holding’den enflasyonla mücadeleye tüm markalarıyla tam destek geldi. Eroğlu Holding’te indirim kampanyası yüzde 20’yi buldu..

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Halil İbrahim Bacacı ile 100 milyon TL sermaye bedeli ile kurdu. 

Nurettin Eroğlu: Tüm projelerimizin değeri artıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Tüm projelerimizin her geçen gün değerini artırdığını ve yatırımcılarına kazanç sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim" diyor.

Eroğlu Holding yeni projeler Haberi

Eroğlu Holding yeni projeler

Perakende sektöründe Colin’s ve Loft markalarıyla bilinen Eroğlu Holding iplikten, kumaş ve denime kadar üretimin her aşamasında faaliyet gösteriyor. Forbes'te yer alan habere göre, konfeksiyonda Eroğlu Giyim ve Ers Örme, denim kumaş üretimi alanında DNM şirketleriyle faaliyet gösteriyor. Gayrimenkul tarafında ise Eroğlu Yapı var. Tüm bu şirketlerle Türkiye içinde ve yurtdışında toplam 15 bin çalışanları bulunuyor. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 2019’un sonunda 1 milyar dolar ciroyu aşacaklarını söylüyor.

“Tekstil ve moda perakendesindeki deneyim ve başarımızı son 10 yıldır gayrimenkul sektöründe de inşa etmekten gurur duyuyoruz” diyor.

Eroğlu Yapı ile son 10 yılda konut, AVM, ofis başta olmak üzere 17 proje tamamladılar. Bu projeler Nurettin Eroğlu’nun 2020 gündeminde de önemli yer tutuyor. 800 milyon dolar yatırımla hayata geçen rezidans,...