25 / 04 / 2024

Ersa Mobilya ercan ata italya ortaklığı

Ersa Mobilya ercan ata italya ortaklığı

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Işık tarafından kuruldu.

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla!da Ercan Ergevan tarafından kuruldu.

Grup Klas Yapı İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Klas Yapı İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Karaca, Nail Karacan, Hakan Karacan ve Ercan Karacan ortaklığında kuruldu.

Bozkuş Gayrimenkul İnşaat Mobilya Endüstriyel Ürünler Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkuş Gayrimenkul İnşaat Mobilya Endüstriyel Ürünler Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mehmet Şetif Bozkuş ve Ercan Bozkuş ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mobilya sektöründe fonlar kaldırılacak mı?

Şubat 2017 tarihinden itibaren TOBB Türkiye Mobilya Ürünleri Sektör Meclisi Başkanlığı görevini yürüten OMSİAD Başkanı Ercan ATA, Ağustos ayı meclis toplantısını TOBB Orman Ürünleri Meclisi ile birlikte TOBB İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirdi

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Serkan Sarıkaya ve Ercan Akdemir ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Kentlerin yeşil binalara ihtiyacı var!

Sürdürülebilir çalışmayı üretim felsefesinin merkezine koyan ERSA Mobilya'nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, inşaat sektöründeki çevreci yaklaşımların, mobilya gibi alt sektörlerle tamamlanacağını söyledi.

Türkiye'de mobilya sektörü geriliyor!

Türkiye’de, mobilya sektörünün kalbinin attığı Siteler’in, her geçen yıl kan kaybettiğini belirten Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı Ercan Ata açıklamalarda bulundu.

Ersa Mobilya ercan ata italya ortaklığı Haberi

Ersa Mobilya ercan ata italya ortaklığı

Devlet Malzeme Ofisi'nin ihaleleri ile sessiz ve derinden büyüyen Ersa Mobilya, son 10 yılda tasarıma verdiği önemle ofis mobilyaları pazarında güç kazandı. Çin'den ABD'ye tüm dünyaya ihracat yapan Ersa'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, ev mobilyasına da girmek için dev bir yatırımın hazırlığını yaptıklarını, İtalyan bir firma ile ortaklık için ise konjonktürün düzelmesini beklediklerini açıkladı. Ercan Ata'nın Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanlığı'nın (OMSİAD) yanı sıra yurtiçi ve dışında sektörel derneklerde yöneticilik görevleri var. Son olarak TOBB Mobilya Meclisi Başkanı da olan Ata, sektörün büyük potansiyeli olduğunu, KDV indiriminin devam etmesi gerektiğini anlattı.


Babam bir ihale kazandı her şeyini bırakıp geldi


- Ersa çok tanımadığımız bir şirket. Nasıl, nerede kuruluyor, paylaşır mısınız?


Ersa'yı 1958 yılında Sivas'ta, babam Atabey Ata kurdu. Henüz...