18 / 04 / 2024

Ersol Özsoy kapadokya

Ersol Özsoy kapadokya

Nevşehir’in Ürgüp ilçesi Yunak mahallesinde bulunan bir otelin, doğa harikası üzerine yaptırdığı asansör ve seyir terası büyük tepki çekmişti...

Kapadokya Havalimanı ihalesi 23 Ocak'a kadar uzatıldı!

Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devri ihalesinde 21 Kasım olarak belirlenen son teklif verme süresi 23 Ocak'a kadar uzatıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapadokya Havalimanı ihalesi uzatıldı!

Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devri ihalesinde 21 Kasım olarak belirlenen son teklif verme süresi 23 Ocak'a kadar uzatıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapadokya bölgesi Çin'de tanıtıldı!

Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Kapadokya bölgesinin, Çin 'de düzenlenen etkinliklerde tanıtıldığı bildirildi. Çin'de gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinin faydalı geçtiği ve büyük ilgi ile karşılaşıldığı kaydedildi.

Kapadokya'da balon turlarına ilgi artıyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri Kapadokya'da geçen yıl sıcak hava balonuyla 300 bin yolcu uçtu. Ocak - Kasım döneminde bu sayı, 414 bin yolcu olarak kayıtlara geçti.

Kapadokya Havalimanı ihalesinde süre uzatımı yapıldı!

Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devri ihalesinde teklif alma tarihi 23 Ocak 2015' e ertelendi.İhalenin, söz konusu tarihte saat 10.00'da yapılacağı açıklandı.

Kapadokya Havalimanı ihalesi ertelendi!

Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devrine ilişkin ihale, 23 Ocak 2015'e ertelendi. İhale daha önce 7 Kasım 2014'ten 21 Kasım 2014 tarihine ertelenmişti.

Kapadokya Havalimanı ihalesi 3 Ocak 2015'e ertelendi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki duyuruya göre, Nevşehir/Kapadokya Havalimanı açık artırma usulü ile kiralanacak. Kapadokya Havalimanı kira ihalesi 3 Ocak 2015'e ertelendi!

Kapadokya'da balon turlarına ilgi artıyor!

Peribacaları, kayadan oyma evleri ve kiliseleriyle ziyaretçilerin dikkatini çeken Kapadokya'da balon turları, turistlerden rağbet görüyor. Sıcak hava balonuna binen turistler, Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerini havadan izleme fırsatı buluyor.

Forum Kayseri ve Forum Kapadokya ödül kazandı!

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi ve Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 (European Property Awards) organizasyonunda ödüle layık görüldü.

Kapadokya'ya 10 ayda 2 milyon 575 bin turist geldi!

Türkiye'nin peribacaları, kaya kiliseleri ve yer altı kent yerleşimleri ile en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik merkezleri, bu yılın ilk 10 aylık döneminde 2 milyon 575 bin turistin ziyaret ettiği bil

Kapadokya'daki mağara evler yılbaşında da turistlerin ilk tercihleri arasında!

Kapadokya bölgesinde turistlere ilk çağların doğallığını yaşatarak kültürel yöndeki ziyaretlerini yapmalarını sağlamak amacıyla birbiri ardına yapılan butik otel tarzındaki mağara evler, yılbaşında da turistlerin ilk tercihleri arasında bulunuyor.

Kapadokya Havalimanı kiralama ihalesi 21 Kasım'da yapılacak!

DHMİ Genel Müdürlüğünce yapılacak ihaleyle Nevşehir-Kapadokya Havalimanı açık artırma usulü ile kiralanacak. DHMİ Genel Müdürlüğü, Nevşehir-Kapadokya Havalimanı kiraya vermek için 21 Kasım'da ihaleye yapacak...

Kapadokya Havalimanı ihalesi ertelendi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) Nevşehir - Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devri ihalesine ilişkin teklif alma tarihini 21 Kasım 2014'e kadar uzattı.

Ersol Özsoy kapadokya Haberi

Ersol Özsoy kapadokya

Nevşehir Ürgüp Yunak Mahallesi'nde doğal kayalık alanda faaliyet gösteren 72 odalı otele ait asansör, 2012'de Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'ndan alınan izinle 2 yıl önce yaptırıldı. 

Sputnik News'te yer alan habere göre; otelde kalan müşterilerin, doğal kayalığın üzerine çıkıp Kapadokya'yı seyretmesi için yaptırılan asansör, sosyal medyaya görüntülerinin yayınlanması üzerine büyük tepki çekti.

'ASANSÖRÜN DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN BAŞVURDUK'

Otelin sahibi Ersol Özsoy, "Asansör kulesinin doğaya uygun olmadığını biz de farkettik,  değiştirilmesi için koruma kuruluna başvurduk. Yeni çizimlerimizi, mimarlarımız verdi. Burada çekilen bir fotoğraf, sosya medyada paylaşılınca, asansör gündem oldu" dedi.

'YATIRIMLARIMIZI DURDURMA KARARI ALDIK'

Özsoy, sözlerine şöyle devam etti;

"Yatırımcıların bu konularda uğraştırılması bizi soğutuyor. Bizim burada 3 otelimiz, 3 tane de balon şirketimiz var. Yatırımlarımız daha da devam edecekti. 5 yıldızlı, 450 odalı Ürgüp'te...