19 / 04 / 2024

erzincan diş hastanesi

erzincan diş hastanesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı.

Erzincan'a Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

Erzincan Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erzincan Üniversitesi Eski Meslek Yüksek Okulu yerleşkesinde inşa ediliyor.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi 2022'de açılacak!

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi, "akıllı hastane" modeliyle inşa ediliyor. Hastanenin 2022 yılında hizmete alınması planlanıyor.

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

İstanbul’un ilk engelsiz diş hastanesi için 10 milyon TL'ye ihtiyaç var!

Marmara Üniversitesi’nin Başıbüyük’te inşaatına başlanan Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi içerisinde sadece engellilere hizmet verecek diş hastanesi için Devlet Planlama Teşkilatı'ndan 10 milyon TL bütçe sağlandı ancak 10 milyon TL'ye daha ihtiyacı var.

Vezirköprü Diş Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı mecliste!

Vezirköprü Diş Hastanesinin eski hizmet binasının depreme dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Aydın'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Aydın İli, Söke İlçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan diş hastanesi binası ve arsası vasfındaki gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Erzincan Araştırma Hastanesi'nin ek binası çöktü!

Erzincan'da inşa edilen Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binası çöktü. Binanın inşaatında çalışan 8 işçi yaralandı.

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesinin inşaatına kadın eli değdi!

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesi olan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatına kadın eli değdi. Projede mimar olarak görev yapan Seda Girişen Sömek, çalışma azmi ve disipliniyle herkesin dikkatini çekiyor.

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

Torbalı'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yıkılan Torbalı Devlet Hastanesi'nin yerine ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor. AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ile Torbalı Belediye Başkanı Görmez şantiye alanını gezdi...

Erzincan Ağız Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi açıldı!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı.

erzincan diş hastanesi Haberi

erzincan diş hastanesi

Erzincan'da yapımı tamamlanan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hizmete açıldı.

Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erkan Hirik ve beraberindekiler, hizmete giren hastanede incelemelerde bulundu ve Başhekim Dr. Fatih Çelik'ten bilgi aldı.

25 bin metrekare alan içerisinde 9 bin 200 metrekare kullanım alanı olan yeni hastane son model cihazlarla donatıldı.

Kapasitesi 110 ünite olan hastanede aktif olarak 50 ünitede hizmet verildiğini belirten Erkan Hirik, "Hizmet kalitesini artırma anlamında çok önemli eksiği yerine getirdiğini düşünüyoruz. Hastanemiz Erzincan'a yakışır şekilde hizmet verecektir." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haberde, hizmete açılan Erzincan Ağız Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin görselleri yayınladı.