24 / 04 / 2024

erzincan Hocabey mahallesi kentsel dönüşüm

erzincan Hocabey mahallesi kentsel dönüşüm

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

Erzincan'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa!

Erzincan İcra Dairesi Erzincan Merkez Aydoğdu Mahallesi'nde yer alan bina ve arsayı 9 milyon 527 bin 965 TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ Erzincan Aşağıgedik 285 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemah Aşağıgedik Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Erzincan Belediyesi'nden 11.3 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 5 iş yerini 11 milyon 300 bin TL'ye satıyor...

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

TOKİ Erzincan İliç'e 256 konut! İhalesi bugün!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan İliç 256 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ, Erzincan'da 256 yeni konut inşa edecek!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Erzincan Üzümlü ihalesi bugün!

Erzincan İli, Üzümlü İlçesi, Oruçlu Mahallesi 95 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi (3 Dükkan) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Erzincan Üzümlü'ye 95 konut!

Erzincan İli, Üzümlü İlçesi, Oruçlu Mahallesi 95 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi (3 Dükkan) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Erzincan'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Erzincan İcra Dairesi, Erzincan ili, Merkez ilçesi, Aydoğdu Mahallesi, 105 ada 26 parselde yer alan su arıtma tesisini ve arsasını 9 milyon 527 bin 965 TL'ye satıyor...

TOKİ Erzincan İliç 256 konut ihalesi bugün!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami  İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzincan İliç 256 konut ihalesi 25 Ocak'ta!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami  İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

erzincan Hocabey mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

erzincan Hocabey mahallesi kentsel dönüşüm

Erzincan Belediyesi tarafından Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkıma başlandı. Belediyeden yapptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan 1775 sayılı karara göre, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 210 parsel üzerinde 372 hanenin yer alan ve hak sahipleri ile görüşmeler yapıldığını açıkladı. Görüşmelerde bulunan 92 ailenin konut, 44 ailenin nakit para, 17 ailenin ise itiraz ederek herhangi bir tercihte bulunmadığını ifade eden Aksun, anlaşma yoluna giden ailelerle sözleşmelerin yapıldığını açıkladı.

Aksun, "Şehrimizin en eski yerleşim yeri olan ve birçok hemşehrimizin çocukluğunun geçtiği ve hatıralarını barındıran Kızılay ve Hocabey mahallelerinin dönüşümü zorunlu hale gelmiştir. Görevi devraldığımızın birinci yılında 3 Nisan 2020 tarihi...