16 / 04 / 2024

Erzurum Mal Meydanı kentsel dönüşüm

Erzurum Mal Meydanı kentsel dönüşüm

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve müteahhitler vasıtasıyla şehir genelinde sürdürdüğü konutlaşma hareketi tüm hızıyla sürüyor.

Erzurum kentsel dönüşümde binalar hızla yükseliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, işadamlarının onuruna iftar yemeği verdi. Başkan Mehmet Sekmen, altyapı ve kentsel dönüşümde de yoğun mesai içinde olduklarını belirtti.

Erzurum kentsel dönüşümle yeniden inşa ediliyor!

Erzurum'un makûs talihi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet yaptığı icraatlarla değişti. Başkan Sekmen, hemşerilerinin güven ve desteğiyle Erzurum'u yeniden inşa ve ihya ediyor.

Erzurum Mal Meydanı Kentsel Dönüşüm'de ilk etabın temeli atıldı!

Palandöken İlçesi Mal Meydanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 17 bloktan oluşan 579 adet Konut İnşaat’ının temel atma töreni İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in katılımıyla yapıldı.

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Erzurum Şehir Hastanesi'nin yüzde 98'i tamam!

2013'te inşaatına başlanan Erzurum Şehir Hastanesi'nde sona yaklaşıldı. 700 milyon liraya mal olan hastanenin yüzde 98’i tamamlandı.

Erzurum Pasinler'de metruk binalar yıkılıyor!

Erzurum’un Pasinler İlçesi’nde metruk halde yer alan halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz haldeki metruk binaların yıkımı gerçekleştiriliyor. 

Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı projesinde ilk etap başladı!

Afyonkarahisar’da yaklaşık maliyeti 27 milyon TL’ye mal olacak “Cumhuriyet Meydanı” meydanı projesinde ilk etap başladı. Proje maliyeti ile kent tarihindeki en büyük projelerden biri olma özelliği taşıyor.

Erzurum'da 592 milyon liralık 38 tesisin temel atıldı!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Erzurum'da yapımı 592 milyon liraya mal olacak 38 tesisin temel atma törenine katıldı.

Erzurum Palandöken Emekli Konutları'nın sahipleri belirlendi!

TOKİ Erzurum’un Palandöken İlçesi, Mal Meydanı’nda hayata geçirilen konutların sahipleri belirlendi

Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçları!

Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçlar açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut!

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Mal Meydanı 2.Etap kura sonucu 10 Temmuz 2017!

TOKİ Mal Meydanı 2.Etap kura sonucu 10 Temmuz 2017 henüz açıklanmadı. Projede 89 adet konut bulunuyor.

Mal Meydanı TOKİ 2.Etap kura sonuçları açıklandı mı?

Mal Meydanı TOKİ 2.Etap kura sonuçları açıklandı mı? Mal Meydanı TOKİ 2.Etap kura sonuçları henüz açıklanmadı. Mal Meydanı TOKİ 2.Etap kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura sonucu!

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap'ta yer alan 89 adet konutun kura çekilişi 6 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için kura başvurular bugün sona eriyor..

Erzurum Mal Meydanı kentsel dönüşüm Haberi

Erzurum Mal Meydanı kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşümde tarihi dokuya büyük bir önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehir genelindeki dönüşüm ve değişimi şöyle anlattı: "Bir zamanlar 'Mal Meydanı' olarak tanımlanan alanda yeni bir yerleşim yeri inşa ediyoruz. 


Ülkemizde ürettiği konutlarla Türkiye'nin yüz akı olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Büyükşehir Belediyemiz tarafından ortaklaşa yürütülen Mal Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'yle konforlu ve sağlıklı yeni bir yaşam alanını hemşerilerimizin beğenisine sunacağız. Proje 27,5 hektarlık alanı kapsıyor. Erzurum'daki imar hizmetlerine yeni bir çehre kazandıracak olan projeyle birlikte Mal Meydam'nın bulunduğu alana okul, ticaret alanı, cami, çocuk oyun alanı, yeşü alan, otopark, yaya, bisiklet ve koşu yolu, spor alanı ve gölet gibi sosyal donatı merkezleri de inşa edeceğiz. Bu projeyle birlikte şehrimizin eski yerleşim yeri olan Kazım Yurdalan...