25 / 04 / 2024

erzurumda hangi yatırımlar yapılacak

erzurumda hangi yatırımlar yapılacak

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, periyodik olarak düzenlediği yatırım toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

Erzurum'da hangi yatırımlar yapılacak?

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyelerine Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yaptığı yatırım ve projeleri anlattı.

Erzurum'un 400 noktasında yatırım hamlesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kurban Bayramı öncesi ilçelere çıkarma yaparak yerleşim yerlerindeki yatırımları denetliyor.

Erzurum Büyükşehir şehrin sorunlarına odaklanacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye Meclisi’nin geçen senelerde olduğu gibi 2016’da da şehrin sorunlarına odaklanacağını ifade etti.

Mehmet Sekmen Erzurum projelerini anlattı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçelerin problemlerin 2016 yılında sona ereceğini söyledi. Başkan Mehmet Sekmen, Horasan’da gezi ve temasta bulunarak, ilçede yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Palandöken A.Ş'den Erzurum'a 16 milyon liralık yatırım!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi iştirak kuruluşu olan ve 5 ay önce faaliyete başlayan Palandöken A.Ş. planladığı 16 milyon liralık yatırımın 6 milyon liralık kısmını gerçekleştirdi.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Gölcük'te hangi yatırımlar yapıldı?

Gölcük Belediyesi, tüm ilçeye yönelik ana hizmetlerin yanında şehrin her köşesine, ihtiyaca göre farklı tesisler de inşa ediyor, işte Gölcük'te hayata geçirilen o yatırımlar...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile bir araya geldi, Başkan Toçoğlu yeni yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

erzurumda hangi yatırımlar yapılacak Haberi

erzurumda hangi yatırımlar yapılacak


Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, periyodik olarak düzenlediği yatırım ve proje değerlendirme toplantılarına devam ediyor. Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya yönetici, ilçe sorumluları, endeks okuma ve kesme bağlama birimi çalışanları katıldı. ESKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, toplantıda il ve ilçelerde sürdürülen altyapı yatırımları ve projelerin fiziki gerçekleşme oranlarını değerlendirdi. İçme suyu, kanalizasyon, abone ve kaçak su tüketimi çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda, çalışma verimliliğin arttırılması, maliyetlerin düşürülmesi konuşuldu. 2017’deki projelerin değerlendirildiği programda, sahada görülen problemlerin çözümü içinde istişare yapıldı, fikir alışverişinde bulunuldu. ESKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, “Zorlu geçen kış mevsiminde ESKİ personelinin her zaman hali hazırda ve görevinin başında olmasından dolayı vatandaşlardan gelen taleplere anında müdahale edildi. Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendinin direktifte bulunduğu...