19 / 04 / 2024

Esenler Mehmet Tevfik Göksu

Esenler Mehmet Tevfik Göksu

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “6 Yılda Esenler Çok Değişti” sloganıyla gerçekleştireceği bir toplantı ile Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetlerin yanı sıra ilçeye kazandırılması planlanan projeleri anlatacak.

Esenler'de imar sorunu çözülüyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu,Tuna Mahallesi'nde imar sorunu bulunan vatandaşlarla Esenler Kültür Merkezi'nde bir araya geldi. Tuna Mahallesi 455 Parsel ve 950 Ada 3,4 ve 5 Parsellerin imar sorunları ve çözümleri konuşuldu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan öğretmenlere Yeni Esenler tavsiyesi!

İlçede göreve yeni başlayan öğretmenlerle bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu öğretmenlere, "Esenler ile ilgili bildiklerinizi unutun. 'Yeni Esenler' algısıyla görevinizi sürdürün" tavsiyesinde bulundu.

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i ve Bacaksız'ı Esenler'de defter dağıttı!

Esenler Belediyesi'nin geri dönüşümden elde ettiği 500 bin defter, Hababam Sınıfı filmi oyuncularından Ahmet Arıman (Hayta İsmail) ve Tuncay Akça’nın (Bacaksız) da katıldığı bir törenle öğrencilere dağıtıldı.

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

İstanbul Esenler'de 60 bin konut kentsel dönüşümle yeniden inşa edildi!

Esenler Belediye Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirterek bugüne dek 60 bin konutun yıkılarak yeniden yapıldığını söyledi.

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

Kentsel dönüşümde yeni kurallar geliyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm yasasıyla ilgili bilgi verdi. Göksu, “Kentsel dönüşüm konusunda bir konuşup bin düşünmemiz gerekir” dedi.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Tevfik Nane daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Tevfik Nane'nİn eğitim hayatı nasıldı?

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Esenler Akıllı Şehir Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Esenler Akıllı Şehir Teknopark Anonim Şirketi Esenler'de Mehmet Tevfik Göksu, Zekeriya Çoştu, Yunus Kurt ve Esenler Belediyesi ortaklığında kuruldu.

Tevfik Göksu: '100 bin konut vaadi verdi 492 konut yaptı'!

Avcılar AK Parti İlçe Örgütü tarafından düzenlenen 'Yerel Yönetimler' gündemli Danışma Meclisi toplantısına katılan Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu metro projeleri konusunda eleştirdi.

Esenler Mehmet Tevfik Göksu Haberi

Esenler Mehmet Tevfik Göksu

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “6 Yılda Esenler Çok Değişti” sloganıyla gerçekleştireceği bir toplantı ile Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetlerin yanı sıra ilçeye kazandırılması planlanan projeleri anlatacak. Toplantıya AB Bakanı ve Başmüzakareci Volkan Bozkır da katılacak. 


Kentsel dönüşümden kamu binalarına, kültür sanat faaliyetlerinden sağlık hizmetlerine, sosyal projelerden spor tesislerine kadar hayatın her alanındaki yatırım ve hizmetlerle huzur ve umut şehri haline gelen Esenler'in son 6 yıldaki büyük dönüşüm ve değişimi, büyük bir toplantı ile kamuoyuna sunulacak. İlçenin çehresini değiştiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, göreve gelişinin yıldönümünde hem 6 yıllık yatırım ve hizmetlerini anlatacak hem de ileriye dönük projelerini açıklayacak. 

Esenler’deki dönüşüm ve değişimin görsel olarak da sunulacağı gecede, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu 40 yılda yapılabilecek...