29 / 03 / 2024

Esenler Ömür İstanbul daire fiyatları

Esenler Ömür İstanbul daire fiyatları

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Fırat İstanbul tarafından kuruldu.

Esenler Ömür Sitesi'nde 10.1 milyon TL'ye satılık 13 daire!

Esenler Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi,  823 ada 38 parselde yer alan Ömür İstanbul sitesinde yer alan 13 daireyi 10 milyon 127 bin TL'ye satıyor...

Esenler Ömür Sitesi'nde 15.7 milyon TL'ye satılık 20 konut!

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi, 823 ada 38 parselde yer alan Ömür İstanbul Sitesi'ndeki 20 konutu 15 milyon 701 bin TL'ye satıyor.

Esenler Belediyesi’nin borçlarına karşılık daire verme kararına CHP’den tepki!

Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim ve vergi borçlarına karşılık olarak Ömür İstanbul projesinde kendisine ait çok sayıda konutu vermeyi planlayan Esenler Belediyesi'ne CHP'den tepki geldi.

Zeytinburnu’na Ömür Express geliyor!

İstanbul Zeytinburnu sahilde Ömür Express ismiyle yeni bir restoran açılıyor. Ömür Express'in ilk şubesi bu ayın sonunda açılıyormuş...

Efitaş'tan Esenler'e 2 yeni proje daha!

CNR Emlak 2017 fuarı dün kapılarını açtı. Konut projelerinin tanıtıldığı fuara Ömür İstanbul da katıldı. Ömür İstanbul Proje Satış Müdürü Akkılıç, Esenler'de iki yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti. 

Ömür İstanbul'un ikinci lansmanı satış ofisinde gerçekleşti!

Geçtiğimiz günlerde görücüye çıkan Esenler Ömür İstanbul projesinin ikinci lansmanı bugün satış ofisinde gerçekleşti.

Esenler'de 40 bin konut yenilenecek!

Esenler'de hayata geçirilen Ömür İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ilçedeki 40 bin konutu 2023 yılına kadar yenileyeceklerini belirtti.

Esenler Ömür İstanbul'da 312 bin TL'ye!

Ömür İstanbul, Esenler’in ilk nitelikli lüks konut projesi olacak. 278 konut, 3 ticari ünite ve sosyal tesislerin yer aldığı projede fiyatlar 312 bin TL'den başlıyor.

Ömür İstanbul görücüye çıktı! 312 bin TL'ye!

Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığının hayata geçireceği Ömür İstanbul görücüye çıktı. 278 adet konutun yer aldığı projede fiyatlar 312 bin TL'den başlıyor.

Ömür İstanbul lansmanı 22 Eylül'de!

Efitaş İnşaat, Eskon A.Ş ve Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ömür İstanbul projesi 22 Eylül’de Esenler Belediye Başkanı Sn. M.Tevfik Göksu beyefendinin katılımıyla basına tanıtılıyor.

Efitaş Ömür İstanbul Esenler fiyatları!

Ömür İstanbul Evleri daire fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 10 bin TL peşinat vererel ev sahibi olmak mümkün...

Ömür İstanbul Esenler daire fiyatları!

Ömür İstanbul Esenler projesinde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Proje Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile yükseliyor...

Esenler Ömür İstanbul daire fiyatları Haberi

Esenler Ömür İstanbul daire fiyatları

218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul Esenler projesi 10 bin metrekare arsa alanına sahip.


4 blok şeklinde yükselen Esenler Ömür İstanbul projesi Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde inşa ediliyor. 


13 Mayıs'ta basına tanıtılacak olan Ömür İstanbul Esenler satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. 


Ömür İstanbul Esenler Evleri'nde dairelerin yanı sıra toplantı odaları, kreş, mescid, kapalı otopark, kapalı bay ve bayan yüzme havuzu,  taziye odası gibi sosyal donatı alanlarına da yer veriliyor. 


Ömür İstanbul Esenler satılık daire!


Ömür İstanbul projesi Medipol Hastanesi’ne 10, Kadın ve Çocuk Sağlığı Hastanesi’ne 8 dakika,  Atatürk Havalimanı’na da 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.



Adres:...