29 / 03 / 2024

Esenler Otogarı kentsel dönüşüm

Esenler Otogarı kentsel dönüşüm

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin devraldığı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) yıkım ve temizlik çalışmalarına başlandı. Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı'nda dönüşümü başlattık'' dedi.

İstanbul Esenler'de 60 bin konut kentsel dönüşümle yeniden inşa edildi!

Esenler Belediye Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirterek bugüne dek 60 bin konutun yıkılarak yeniden yapıldığını söyledi.

Esenlerin kentsel dönüşümü Çinlilerin dilinde! Çinli Bakan'dan 'Hayran kaldım'' açıklaması!

Çin Halk Cumhuriyeti Konut ve Kentsel Gelişim Bakan Yardımcısı Dong Jianguo Esenler’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili; “Bu kadar büyük bir projeyi başlattığınız için sizi tebrik ediyorum. Hayran kaldım” ifadesini kullandı.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Esenler otogarından Almanya'ya seyahat dönemi! 100 Euro'dan başlıyor!

Yaz mevsiminin gelmesiyle yurt dışına seyahatlerin yoğunluğu başladı. Yetkililer İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüsün olduğunu ve bunların yaklaşık 140 tanesinin yurt dışına kalktığını belirtiyor. Ayrıca en ucuz biletin ise 100 Euro'dan başladığı kaydediliyor.

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Esenler'de 60 bin konut dönüştürülecek! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından Esenler'deki dev kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve Esenler kentsel dönüşüm projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümde son nokta! O tarihte Cumhurbaşkanı teslim edecek!

15 Temmuz Mahallesinde yaşam başlıyor! Esenler'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında tamamlanmış 2 bin 37 konut hak sahiplerine teslim edilecek. Hak sahipleri, anahtarları 19 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan alacak. 

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.

Esenler kentsel dönüşümde kuralar çekildi! 

Esenler’de kentsel dönüşüm projesi dahilinde 531 konutun sahipleri belli oldu. Program dahilinde Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu. 

Esenler kentsel dönüşümde kuralar yarın çekiliyor!

"Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler” projesi ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri belli oluyor. Proje dahilinde 531 konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

Esenler'de kentsel dönüşüm için 1.5 milyar TL harcandı! 

Esenler Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu Esenler Belediye Meclisi'nde görüşüldü. Faaliyet raporuna göre; 1 buçuk yılda kentsel dönüşüme 1.5 milyar TL yatırım yapıldı. 

Esenler Otogarı kentsel dönüşüm Haberi

Esenler Otogarı kentsel dönüşüm

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından devralınan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) yıkım ve temizlik çalışmalarına başlandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı'nda dönüşümü başlattık. Metruk alanlardaki yıkım işlemlerinin ardından temizlik ve aydınlatma çalışmalarıyla bu alanları güvenli hale getireceğiz" diye konuştu.

Sputniknews'ta yer alan habere göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bir süre önce devraldığı Esenler Otogarı’nda yıkım ve temizlik çalışmalara başladı. Belediye çalışanları bu sabah otogarın alt katlarında yer alan metruk yerlerin temizlik ve aydınlatma çalışmaları yapılıyor.

'OTOGARIN ALT KATLARINI YIKIYORUZ, DAHA GÜVENLİ HALE GETİRİYORUZ'

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı’nda dönüşümü başlattık. İBB ekiplerimizin metruk alanlardaki yıkım işlemlerini tamamlamasının ardından temizlik ve aydınlatma çalışmalarını da gerçekleştirerek bu alanları güvenli hale getireceğiz" diye konuştu.

İBB Ulaşım Daire Başkanı Taylan Engin ise "Ekiplerimiz bugün...