25 / 04 / 2024

Esenler Otogarı nerede

Esenler Otogarı nerede

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı'nı, hızlıca taşınma ve dönüşmesini yapıp, yüksek teknoloji merkezine dönüştüreceklerini söyledi.

Esenler Otogarı yeniden inşa edilsin!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Uğur Tandoğan, bugünkü yazısında Esenler Otogarı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tandoğan, otogar alanının yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Esenler otogarından Almanya'ya seyahat dönemi! 100 Euro'dan başlıyor!

Yaz mevsiminin gelmesiyle yurt dışına seyahatlerin yoğunluğu başladı. Yetkililer İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüsün olduğunu ve bunların yaklaşık 140 tanesinin yurt dışına kalktığını belirtiyor. Ayrıca en ucuz biletin ise 100 Euro'dan başladığı kaydediliyor.

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

15 Temmuz Evleri nerede? Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek?

15 Temmuz Evleri nerede ve Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüşüm başladı!

15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini kazanan İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ alanda dönüşüm çalışmalarına başladı. Otogarda metruk binalar yıkıldı ve yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Esenler Otogarı'nı İBB İştiraki İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ işletecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde olan 15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini ihaleye çıkardı. Yapılan ihaleyi yıllık 27 milyon TL bedelle İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ kazandı.

Esenler Otogarı'ndaki metruk yapılar yıkıldı!

İBB tarafından devralınan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın alt katlarındaki metruk ve amacı dışında kullanılan alanların yıkımı tamamlandı....

Esenler Otogarı'nda yıkım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin devraldığı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) yıkım ve temizlik çalışmalarına başlandı. Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı'nda dönüşümü başlattık'' dedi.

Esenler Otogarı işletmecileri Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmak istiyor!

Yap-işlet-devret süresi bitince Esenler Otogarı İBB’ye devredildi. Buradaki işletmeciler ise sorunlarının çözülmesini ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmayı istiyor: 2 bin 24 işyerinin yaklaşık olarak 100 milyon doları burada yatıyor.

Esenler Otogarı'nın taşınma sürecini önemsiyoruz!

İBB Başkanı İmamoğlu, "Biz bu otogarın yeni bir otogara taşınması sürecini önemsiyoruz. Yeni otogarın hem Bayrampaşa'da hem Harem'de nerede olması konusunda ortak karar alacağız" dedi...

Esenler Otogarı nerede Haberi

Esenler Otogarı nerede

MEF Üniversitesinin Uniq Hall'de gerçekleşen mezuniyet törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iki çocuğunun da MEF okullarında okuduğunu söyledi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gençlerle bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyleyen İmamoğlu, 6 aydır yaşadığı stresli ve zor günlerde en büyük ümidinin gençler olduğunu kaydetti.

Toplumun her ferdinin cesur olması gerektiğini ifade eden İmamoğlu, "Bu ülke lehine konuşabilmeli, asla susmamalı. Susmayan üniversiteler de istiyorum. Onu da belirtmek isterim." dedi.

Gençlerle buluşmanın, sohbet etmenin, konuşabilmenin, geleceği anlatabilmenin önemi hakkında konuşan İmamoğlu, şunları söyledi:

"İstanbul, dünyanın nitelikli nüfusunu buraya getiren fırsatlar şehri olmalıydı. 2019'da Cumhuriyetimizin 100. yılına giderken bunları konuşabilmeliydik. Çok fırsat ve zaman kaybetmiş olabiliriz boş mevzular üzerinden ama bugün itibarıyla bunun farkındayız. Bir gün bile kaybetmeyeceğiz. Bu konudaki en...