20 / 04 / 2024

esentepe cami projesi

esentepe cami projesi

Tarafsız Haber gazetesi yazarı Abdurrezzak Çelik bugünkü yazısında Esentepe'ye cami inşa edilmesi gerektiğini söyledi. İşte Abdurrezzak Çelik'in o yazısı...

Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için harekete geçti. Peki Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek olan projenin detayları ne oldu? İşte Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek projede 866 konut ve 16 ticari ünite yer alacak.

Avrupa Konutları Esentepe fiyat listesi! 

Avrupa Konutları Esentepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte ön talep sürecinin başladığı Avrupa Konutları Esentepe projesi...

Avrupa Konutları Esentepe nerede? 

Avrupa Konutları Esentepe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte ön talep süreci toplayan Avrupa Konutları Esentepe projesi ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Esentepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Esentepe projesi için ön talep topluyor.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Kartal Esentepe kentsel dönüşüm projesi için müjde geldi!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 301 dairelik kentsel dönüşüm projesi 6 yıldır yarım kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un devreye girmesiyle sorun çözüldü. 

Aydın Efeler'in konut, dükkan ve cami projesi mecliste!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan konut, dükkan ve cami projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların etrafındaki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'da başlatılan "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında devam eden yıkımlarla Ulu Cami ve çevresindeki çarşıların silüeti ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kiev cami projesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soydaşları için konut inşası projesi ve Kiev'de cami inşası projesi kapsamındaki çalışmaların sürdüğünü aktararak, bugün bu çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdiklerini dile getirdi.

Sivas Kale Projesi'nde yüzde 30 seviyesine ulaşıldı!

Sivas Belediyesi'nce Gök Medrese ile Ulu Cami'yi birleştirecek Kale Projesi çalışmasında yüzde 30 seviyesine gelindi.

TOKİ'den Sivas Esentepe'ye 475 yeni konut müjdesi!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

esentepe cami projesi Haberi

esentepe cami projesi


Tarafsız Haber gazetesi yazarı Abdurrezzak Çelik bugünkü yazısında Esentepe'ye cami inşa edilmesi gerektiğini söyledi. İşte Abdurrezzak Çelik'in o yazısı...


Hatırlayanlar olur Haziran 2015’te yazmış olduğum bir yazı vardı. O yazı da camilerimizin merkezi yerler yerine ücra köşeler tercih edildiğini belirtmiş, bunun Batman’ımıza hiç yakışmadığını izah etmiştik. Bu sıkıntı daha önce de göze çok batıyordu ancak yazıyı yazdığımızdan beri bir yıldan fazla zaman geçtiği halde camiler ile alakalı gözle görülür hiçbir adım atılmadı maalesef.


23 Haziran 2015’te yayımlanan yazımda şöyle demiştik. “Batman’ımızda kenar mahallelerle merkezi mahalleler arasında dağlar kadar fark var dersek yeridir. Bunu kime sorarsanız da, kenar mahallelerin; bakımsız, sahipsiz, etkili ve yetkililer tarafından unutulmuş cevabına rastlar hatta kendiniz bile şahit olabilirsiniz. Ama Allah var kenar mahallelerde merkezi mahallelere göre daha...