20 / 04 / 2024

esenyurt belediyesi fi yapı

esenyurt belediyesi fi yapı

Fiyapı'nın internet sitesinde yaptığı açıklamaya göre Fi Tower projesinin inşaatını başlattı, projenin Mart 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Esenyurt konut mağdurları için sunulan teklif reddedildi!

Binlerce konut mağdurunun bulunduğu İstanbul Esenyurt’ta vatandaşların sorununun çözüme kavuşturulması amacıyla Esenyurt Belediyesi Meclisi’ne getirilen teklif, Cumhur İttifakı’nın oylarıyla ikinci kez kabul edilmedi.

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

Mağdurlara müjde! Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar tamamlanacak!

Esenyurt Belediyesi, ilçede yarım kalan inşaatları tamamlamak için düğmeye bastı. 

Esenyurt'ta metruk bina yıkımı!

Esenyurt Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan metruk  binanın yıkılacağına ilişkin ilan yayınladı.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Esenyurt'ta 20 kattan 37 kata yükseltilen izinsiz binaya 17.3 milyon TL ceza!

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi'nde D-100 karayolu üzerinde bulunan Empire İstanbul projesine 21 kat için ruhsat verildi. 3 ay sonra 29 Eylül 2017’de kat sayısı önce 27’ye aynı gün yapılan ikinci başvuruyla 37 kata çıkarıldı. Usulsüzlükler üzerine bina sahibine 17.3 mil

Esenyurt Belediyesi kiracılarından 3 aylık kira ve ecrimisil ücretini almayacak!

Esenyurt Belediye Meclisi Eylül ayı oturumlarında koronavirüs salgını boyunca kapalı kalan belediyeye ait iş yerlerinin kiracılarından, biriken ecrimisil ve kira ücretlerinin alınmaması kararı verildi.

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Esenyurt Belediyesi'nin banka hesaplarına haciz mi kondu?

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Esenyurt'taki metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediyesi, madde bağımlılarının mesken edindiği, mahalle sakinlerinin de şikayetine sebep olan metruk yapıyı yıktı.

Esenyurt Belediyesi vakfa tahsis edilen 25 dönümlük arsanın peşine düştü!

Necmi Kadıoğlu'nun belediye başkanlığı yaptığı dönemde kendisininde yönetiminde olduğu bir vakfa 25 bin dönümlük arsa tahsis etmişti. Arsaya üniversite yapılması planlanıyordu. Esenyurt Belediyesi bu arsanın peşine düştü. 

Esenyurt’ta yüzde 20 harç indirimine devam!

Esenyurt Belediyesi Meclis Toplantısı’nda imar, iskan ve yeni işyeri ruhsat harçlarına yüzde 20 oranında indirim yapılması kabul edildi. 

esenyurt belediyesi fi yapı Haberi

esenyurt belediyesi fi yapı

Fiyapı belediyeden kaynaklanan olumsuzluklardan dolayı uzunca bir süre mühürlü olan şantiyesinde inşaat çalışmalarını yeniden başlattı. 


Esenyurt Belediyesi ile ortak bir çözüme ulaşan Fiyapı Fi Tower projesini 30 Mart 2013 tarihine kadar teslim etmeyi planlıyor.