25 / 04 / 2024

esenyurt İstanbul Yaşam Konutları projesi

esenyurt İstanbul Yaşam Konutları projesi

İstanbul Yaşam Konutları projesinde 217 konut, 6 dükkan yer alcak. Proje Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını tek tek açıkladı. İstanbul yaşam maliyetinde, 227 şehir arasında 185'inci sıraya yerleşti. İşte ayrıntılar...

Eviva Yaşam Merkezi mağdurları tapularına kavuştu!

İstanbul Esenyurt'ta 'Eviva Yaşam Merkezi' adıyla konut satın alan ve mağdur olan vatandaşlar tapularına kavuştu. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak 10 yıllık mağduriyeti ortadan kaldırdı. 

İstanbul Yaşam Konutları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Yaşam Konutları projesinde 217 konut, 6 dükkan yer alcak. Proje Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

Esenyurt Yaşam Merkezi için start verildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında müjdelediği projeler arasında yer alan “Esenyurt Yaşam Merkezi” için de  start verdi.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

HEP İstanbul’da yaşam 30 Ocak'ta başlıyor!

Tekfen Gayrimenkul’ün, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul’da yaşam 30 Ocak 2017 itibarıyla başlıyor.

İstanbul yaşam endeksi sıralamasında Türkiye genelinde 5'nci!

Nüfus yoğunluğu itibarıyla dünyadaki 172 ülkeden büyük olan İstanbul, yaşam endeksine göre Türkiye genelinde 5'inci sırada kendisine yer bulabildi.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım!

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım bilgilerine göre proje; Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor.

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları!

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

esenyurt İstanbul Yaşam Konutları projesi Haberi

esenyurt İstanbul Yaşam Konutları projesi

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilecek olan İstanbul Yaşam Konutları'nın inşaatı başlıyor. Esenyurt Kıraç Mahallesi 1013 ada 5 parselde yükselecek projede 217 konut, 6 dükkan yer alacak.

İstanbul Yaşam Konutları'nın maliyeti 59 milyon 130 bin 352 TL olarak belirlendi. Proje Akkuş Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş imzasıyla inşa ediliyor.

Arazi alanı 6 bin 579 metrekare olarak belirlenen İstanbul Yaşam Konutları'nda 4 blok yer alacak. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon konut tiplerinin bulunacağı projenin inşaat alanı 36 bin 276 metrekare olarak belirlendi. 

İstanbul Yaşam Konutları'ndaki  A Blok; 3 Bodrum kat + Zemin kat + 11 Normal Kat, B Blok; 3 Bodrum kat + Zemin kat + 11 Normal Kat, C blok; 1 Bodrum...