25 / 04 / 2024

esenyurt Ncadde Ottoman fiyat listesi

esenyurt Ncadde Ottoman fiyat listesi

Esenyurt'ta Ncadde Ottoman ile bir kez daha yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar , hem yaşam hem de işyeri ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor. Ön talep satışlarında büyük ilgi gören Ncadde Ottoman’da satışların da aynı hızla süreceği tahmin ediliyor.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

Ncadde Hayat Residence'ta eski fiyatlarla yeni yaşam!

Özyurtlar Holding'in Esenyurt'ta hayata geçirdiği "Ncadde Hayat Residence" projesinde iki yıl önceki fiyatlarla satışlar yapılıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Nlogo cadde dükkanları 419 bin TL'den açık artırmada!

63 dükkanın satışa sunulduğu Esenyurt’taki  Ncadde Ottoman ve ‘Nlogo İstanbul’ projelerinin müzayedesi 15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 14:00'da yapılacak..

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018!

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Ncadde Ottoman ve Nlogo projelerinde yer alan toplam 63 dükkan satışa sunuluyor. 

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları!

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Toplamda 63 dükkanın yer aldığı projede satışlar Eskidji tarafından yapılacak. 

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları!

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları 15 Şubat'ta yapılacak. Özyurtlar İnşaat ayrıca Ncadde Ottoman projesindeki dükkanları da satışa sunuyor. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artırma fiyatları!

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

Özyurtlar İnşaat 63 dükkan ihalesi ne zaman? 

Özyurtlar tarafından inşa edilen Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkan ihale ile satışa çıkarılıyor...

Özyurtlar'ın 63 dükkanı 15 Şubat'ta satışta! 48 ay taksitle!

Eskidji,Özyurtlar Holding'in Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkanı 15 Şubat'ta satışa çıkarıyor. Dükkan fiyatları 419 bin TL'den başlıyor. 

NCadde Ateş Corner: Esenyurt’un ilk öğrenci evi!

Özyurtlar Holding, bölgede ilk olma özelliği taşıyan NCadde Ateş Corner projesini Esenyurt'ta hayata geçiriyor.

NCadde Ateş Corner daire fiyatları!

Ncadde Ateş Corner projesi Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Ncadde Ateş Corner fiyat listesi 189 bin TL'den başlıyor...

esenyurt Ncadde Ottoman fiyat listesi Haberi

esenyurt Ncadde Ottoman fiyat listesi

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan Özyurtlar İnşaat, markalı konutların merkez üstü haline gelen Esenyurt'ta, Ncadde Ottoman ile yatırımcısının karşısına çıkıyor. Ön talep satışlarında büyük ilgi gören Ncadde Ottoman, bölgedeki ticareti ve residence daire konseptini tek bir çatı altında toplamayı hedefliyor. 2015 yılında hayata geçirilen Özyurtlar’ın iş merkezi projesi Ncadde Agora’ya gösterilen büyük ilginin ardından, Ncadde Ottoman hem işyeri ve ofis hem de otel ve yaşam ihtiyacına cevap verecek nitelikte tasarlanıyor. Kampanya kapsamında Ncadde Ottoman’da fiyatlar 178 bin liradan başlıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın farklı konseptleriyle dikkat çektiğini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, fikir ve uygulama merkezine aldıkları “insan ve mutlu yaşam” kriterlerini bu projede de uyguladıklarını belirtti. Özyurt, İstanbul’un hızla gelişen ve konuttan sonra ticaret merkezi de olmaya...